Închide meniul

Marius Lăcătuş, intervenţie vehementă în scandalul cu Darius Olaru la naţională: „Dacă e bărbat, să iasă să spună!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 21:27

Reclamă
Marius Lăcătuş, intervenţie vehementă în scandalul cu Darius Olaru la naţională: „Dacă e bărbat, să iasă să spună!

Marius Lăcătuş, intervenţie vehementă în scandalul cu Darius Olaru la naţională

Marius Lăcătuș, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Lăcătuş a avut o intervenţie vehementă în scandalul cu Darius Olaru la naţională. Mijlocaşul de la FCSB nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Andorra din cauza unor probleme medicale. Cei de la FCSB, în frunte cu Gigi Becali, au acuzat că Olaru nu a avut nicio problemă medicală şi l-au atacat pe Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, selecţionerul României l-a sunat pe Gigi Becali şi a lămurit problema lui Olaru. Marius Lăcătuş ar fi vrut ca mijlocaşul de la FCSB să iasă în public şi să spună dacă a avut sau nu probleme medicale.

Marius Lăcătuş, intervenţie vehementă în scandalul cu Darius Olaru la naţională

„Persoana care e implicată în toate discuțiile astea ar putea să iasă el, dacă e bărbat, și să spună domnul Olaru cum au stat lucrurile”, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Gigi Becali, împăcare de ultim moment cu Edi Iordănescu

Împăcare de ultim moment între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. După ce a fost aspru criticat, selecţionerul l-a sunat pe patronul de la FCSB, pentru a-i explica situaţia lui Darius Olaru.

Gigi Becali s-a revoltat pentru faptul că Darius Olaru a fost scos din lot de selecţioner, chiar în ziua duelului cu Andorra. Patronul de la FCSB chiar l-a sfătuit pe mijlocaşul său să se retragă de la echipa naţională.

Reclamă

La scurt timp după ce Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu, patronul de la FCSB a oferit noi declaraţii despre selecţioner. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a fost sunat de Iordănescu Jr, iar acesta i-a explicat clar situaţia lui Darius Olaru.

Gigi Becali a revenit asupra declaraţiilor despre căpitanul FCSB-ului, şi l-a sfătuit pe acesta să lupte în continuare pentru echipa naţională. Latifundiarul din Pipera şi-a schimbat radical discursul şi a recunoscut că „s-a aprins” prea tare atunci când a vorbit despre selecţioner.

„Am avut ulterior o discuție cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situația. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa națională. Nu mai are rost să dezgropăm morții.

Reclamă 4 / 0/3

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri și el să mai greșească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare.

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui și prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal și cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman (n.r. – Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus) și nu mai ajungeam aici.

Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineață și să lupte în continuare pentru echipa națională. M-am aprins și eu prea tare, mă știți pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine și cu FCSB. Nu mai insistați să vă spun dacă eu cred a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi și subiectul e închis”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și