Închide meniul

Marius Marin, mesaj surprinzător după România-Israel 1-1: „Prefer să muncesc și să mă târăsc prin noroc ca să duc echipa la EURO”

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 8:57

Reclamă
Marius Marin, mesaj surprinzător după România-Israel 1-1: Prefer să muncesc și să mă târăsc prin noroc ca să duc echipa la EURO”

Marius Marin, mesaj surprinzător după România-Israel 1-1

Marius Marin / Profimediaimages

Marius Marin, mesaj surprinzător după România-Israel 1-1. Jucătorul convocat de Edi Iordănescu la echipa națională a vorbit despre rezultatul obținut de către „tricolori” în partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reprezentativă a obținut un rezultat de egalitate în partida cu Israel, încheiată cu scorul de 1-1. Pentru „tricolori” urmează duelul cu Kosovo, de marți seară, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Marius Marin, mesaj surprinzător după România-Israel 1-1. Mijlocașul crede în șansele la calificare

Fotbalistul echipei naționale a recunoscut superioritatea adversarilor din meciul care a avut loc pe Arena Națională. Acesta s-a arătat totuși încrezător în șansele „tricolorilor” la calificare. De asemenea, a vorbit despre emoțiile pe care le-a avut în momentul imnului, înainte de fluierul de start al meciului.

„Este un rezultat muncit de echipă, având în vedere rezultatul de dincolo cred că nu s-a schimbat nimic, ne jucăm șansa, peste trei zile avem meci cu Kosovo. Facem apel la toți românii, avem nevoie de o calificare, vedem că România suferă.

În seara asta am întâlnit o echipă foarte bună, din punctul meu de vedere, cu jucători care joacă la echipe mult mai bune decât jucăm noi. Ne-a criticat lumea că am făcut egal cu Kosovo, dar ați văzut că s-a încurcat și Elveția

Reclamă

Cred că am jucat de multe ori mai bine ca în seara asta și am pierdut, dar prefer să muncesc și să mă târăsc prin noroi ca să duc echipa la EURO. Am avut o șansă foarte mare în seara asta, dar nu s-a schimbat nimic, trebuie să fim pregătiți. E un punct care ne dă moral, e muncit, am întâlnit o echipă foarte bună, jucători cu experiență bună, de calitate, s-a văzut că cei care joacă la echipele mari au făcut diferența”, a spus Marius Marin.

După acest rezultat, România se menține pe poziția a 2-a în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Elveția se află pe primul loc cu 11 puncte, în timp ce imediat după selecționata din Țara Cantoanelor urmează naționala „tricoloră”, cu 9 puncte. Israel se află sub selecționata noastră, pe locul al 3-lea, cu 8 puncte.

Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Belarus și Kosovo, cu câte 4 puncte obținute după cele 5 meciuri jucate. Pe ultima poziție se află selecționata din Andorra, care a obținut doar două puncte, până în momentul de față.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Marin: „E prima dată când joc cu un public atât de numeros”

Fotbalistul echipei naționale a mai dezvăluit faptul că nu a mai jucat niciodată pe un stadion atât de plin. Acesta le-a mulțumit suporterilor și speră că fanii îi vor susține pe „tricolori” în număr cât mai mare și la meciul cu Kosovo, care se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

La partida care a avut loc pe Arena Națională au fost prezenți, în tribune, aproximativ 49.000 de fani.

„Avem șanse, suntem pe locul doi, așteptăm publicul în număr cât mai mare. Atmosfera e foarte frumoasă, e prima dată când joc cu un public atât de numeros. E cea mai mare mândrie să auzi imnul cu atâția oameni, dar sperăm să îi facem fericiți în meciul cu Kosovo. Ne-am retras după acel gol pe care l-am marcat.

Vor veni foarte încrezători având în vedere că au făcut egal cu Elveția în ultimul minut, ar trebui să îi scoatem din cărți cu o victorie. După părerea mea, Kosovo nu este peste Israel în acest moment”, a mai spus mijlocașul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și