Închide meniul

Marius Niculae a reacționat după declarațiile lui Octavian Popescu: „Trebuie să îți aștepți rândul”

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 19:37

Reclamă
Marius Niculae a reacționat după declarațiile lui Octavian Popescu: Trebuie să îți aștepți rândul”

Marius Niculae a reacționat după declarațiile lui Octavian Popescu

Marius Niculae, în timpul unui interviu / Antena Sport

Marius Niculae a reacționat după declarațiile lui Octavian Popescu. Fostul fotbalist de la Dinamo a vorbit despre reacția jucătorului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul legitimat la echipa lui Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de faptul că Daniel Pancu nu l-a convocat pentru acțiunea echipei naționale U21, din luna septembrie. Acesta a menționat, la finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, că selecționerul ar avea o problemă cu el.

Marius Niculae a reacționat după declarațiile lui Octavian Popescu. Ce i-a recomandat fostul fotbalist

Fostul dinamovist Marius Niculae este de părere că Octavian Popescu nu a reacționat corect în momentul în care a aflat că nu a fost convocat la echipa națională U21. Acesta nu este de acord cu atitudinea jucătorului de la FCSB, care l-a criticat pe selecționerul „tricolorilor mici”.

Fostul atacant a adăugat că fiecare jucător ar trebui să respecte deciziile selecționerului și să îi ofere acestuia un răspuns pe teren, dacă consideră că ar fi trebui să fie convocat.

„Și jucătorul și-a dat seama că a greșit. Nu are nevoie de astfel de declarații. Selecția s-a făcut cu mult înainte de ultima etapă. Jucătorul trebuie să respecte asta. Și eu poate meritam să fiu convocat la națională, dar nu am ieșit public.

Reclamă

Trebuie să îți aștepți rândul, iar răspunsul să fie pe teren. Eu așa am făcut în cariera mea, am demonstrat pe teren, iar la final am fost convocat, dacă am meritat”, a spus Marius Niculae.

Fotbalistul cotat la 3,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a jucat 24 de minute în ultima partidă de la Campionatul European din 2023, care a fost găzduit de România și de Georgia. Atunci, fotbalistul de la FCSB a evoluat împotriva Croației, dar nu a reușit să se remarce, iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Cătălin Cîrjan a vorbit despre șansele de calificare la EURO U21 din 2025

Cătălin Cîrjan, fotbalistul care a fost împrumutat de Arsenal la Rapid, a vorbit despre șansele „tricolorilor mici” la calificare. Acesta a fost convocat de către selecționerul Daniel Pancu pentru acțiunea din luna septembrie, după ce tânărul mijlocaș a fost în conflict cu oficialii FRF.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt foarte bine. Este un lucru extraordinar să fiu la echipa națională. Orice jucător își dorește asta și sunt foarte fericit să fiu aici. Este o nouă campanie, sunt mândru să fiu aici, sunt fericit și sper să începem cu dreptul.

(n.r. a patra calificare consecutivă) Ar fi un lucru extraordinar să ne calificăm din nou. Toți ne dorim asta, este un grup unit aici la U21 și sper să ne calificăm la Campionatul European.

Trebuie să pornim cu gândul de a lua primul loc. Mergem la fiecare meci să câștigăm și la sfârșitul campaniei ne dorim să fim pe primul loc”, a spus Cătălin Cîrjan, într-un interviu oferit pentru frf.tv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și