Închide meniul

Marius Niculae l-a ironizat pe Constantin Budescu, după România – Georgia 1-2. „De când a slăbit, parcă nu mai are aceleaşi calităţi”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 10:41

Marius Niculae l-a ironizat pe Constantin Budescu, după România – Georgia 1-2. „De când a slăbit, parcă nu mai are aceleaşi calităţi

Profimedia

Marius Niculae l-a ironizat pe Constantin Budescu, după România - Georgia 1-2

”Mi-e și rușine să spun ce senzație am. Dacă ne băteau pe vremea în care aveau o echipă bună, atunci nu-mi era rușine, pentru că aveau valoare, dar acum doar pe antrenor îl cunosc”, a declarat Marius Niculae, potrivit digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae l-a ironizat pe Constantin Budescu, după România – Georgia 1-2

Fostul atacant al României a remarcat trei dintre jucătorii naţionalei. Niculae avea aşteptări mai mari de la Budescu, cel care a intrat pe teren în minutul 59, în locul lui Denis Alibec.

”I-aș lăuda doar pe Ianis Hagi, care a făcut un meci foarte bun, pe Sorescu și pe Ivan. În rest, am avut oportunitate la 0-1 cu acel penalty și eliminare, dar Răzvan Marin a ratat.

Budescu, de când a slăbit, parcă nu mai are aceleași calități. Probabil, trebuie să se adapteze la noua greutate”, a mai spus Niculae, după România – Georgia 1-2. Atacantul naţionalei a revenit din Arabia Saudită cu multe kilograme în minus.

Ce i-a reproşat Marius Niculae lui Mirel Rădoi

Nici selecţionerul Mirel Rădoi nu a scăpat de critici. Niculae speră să revadă atitudinea de la victoria cu 3-2 din Austria.

Reclamă

”Nu am continuat cu spiritul și atitudinea de la meciul cu Austria. Mirel schimbă echipa de la meci la meci, este în continuă căutare, ceea ce nu este ok!

Anglia nu prea ne-a bătut, așa că poate după această rușine cu Georgia, jucătorii poate vor avea altă atitudine în următorul meci”, consideră Marius Niculae.

Mirel Rădoi: ”Credeţi că eu le spun să ia cartonaşul roşu?”

România a suferit o nouă înfrângere surprinzătoare, după ce a rămas în zece jucători, încă din prima repriză, după eliminarea lui Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

”Credeţi că eu le spun să ia cartonaşul roşu? Depinde de decizia lor, de inspiraţia lor. Eu de pe bancă le spun pasă”, a spus Mirel Rădoi în conferința de presă de după meci.

Chiar dacă România a pierdut, selecționerul s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor. Rădoi susține că jucători rămași au reușit să suplinească lipsa lui Tănase.

”Nu a fost nicio problemă între mine şi ei. După înfrângerea asta, chiar nu am ce să le reproşez din punct de vedere al atitudinii, al determinării”, a mai spus Rădoi.

Recomandări
  • Ironia lui Marius Niculae
  • Singurii tricolori pe care i-a remarcat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și