Închide meniul

„M-am nenorocit” Marius Şumudică a anunţat scenariul care l-ar face să nu mai iasă din casă: „Ar fi o dramă”

Alex Masgras Publicat: 22 martie 2024, 19:04

Reclamă
„M-am nenorocit Marius Şumudică a anunţat scenariul care l-ar face să nu mai iasă din casă: „Ar fi o dramă

Marius Şumudică a anunţat scenariul care l-ar face să nu mai iasă din casă

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică a anunţat scenariul care l-ar face să nu mai iasă din casă. Antrenorul de 53 de ani nu concepe ca Rapid să piardă titlul în ultima etapă de campionat în faţa celor de la FCSB, asta după ce echipa lui Cristiano Bergodi a avut parte de un alt moment complicat în toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna noiemrbie, giuleştenii au remizat în Ghencea, cu Steaua, în Cupa României. În cele din urmă, Rapid nu a reuşit să treacă de faza grupelor, iar pasul greşit de pe stadionul Steaua a avut un rol important în economia calificării.

Marius Şumudică a anunţat scenariul care l-ar face să nu mai iasă din casă: „M-am nenorocit. Ar fi o dramă”

După ce a trăit în Cupa României, Marius Şumudică a recunosut că nu ar suporta ca FCSB să devină campioană în ultima etapă, atunci când este programat meciul retur cu FCSB din play-off, pe terenul lui Rapid:

„Eu nu am înţeles atunci cum au putut să te scoată (n.r. – CSA Steaua) din Cupă. Eu, ca rapidist… să mă scoată CSA din Cupă şi să-mi ia campionatul FCSB în ultima etapă cu mine pe Giuleşti… M-am nenorocit! Nu mai ies din casă. Ar fi dramă!”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Rapid a pierdut primul meci din play-off. Farul s-a impus în Giuleşti, iar echipa lui Cristiano Bergodi se află pe locul 3, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, cu 28 de puncte. FCSB este lider, cu 35 de puncte.

Reclamă

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid. Fostul antrenor de la Gaziantep a vorbit despre momentul care i-a șocat pe fanii fotbalului românesc.

„Șumi” a fost filmat în momentul în care îi înjura pe rivalii Rapidului, iar imaginile s-au viralizat rapid. Acum, Marius Șumudică a ținut să își ceară scuze pentru ieșirea de pe Arena Națională.

„Chiar am văzut acum o secvență la televizor când se făcea tam-tam că aduceam injurii galeriei de la FCSB la meciul cu FCSB. Am scandat ce scanda tot stadionul, este adevărat că am făcut-o și în postura de antrenor al Astrei în cabină după ce am câștiga campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut ceea ce simt, îmi cer scuze pentru vocabular, nu trebuie să facă parte din portofoliul unui antrenor. Când se ridică lumea în picioare și cântă imnul Rapidului îmi dau lacrimile. Nu mă pot schimba, voi cânta întotdeauna dacă mă voi duce pe Giulești sau pe un stadion unde joacă Rapid.

Ăsta sunt și nu o să mă ascund niciodată. Am putut să mă duc la FCSB de două, trei ori și nu m-am dus”, a spus Marius Șumudică, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și