Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care şi-a adjudecat acest titlu!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 15:13 / Actualizat: 18 aprilie 2024, 11:08

Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care şi-a adjudecat acest titlu!

Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma!

Valentin Mihăilă / Profimedia Images

Valentin Mihăilă a fost desemnat autorul golului lunii pentru Parma! Internaţionalul român a deschis scorul în meciul Feralpisalo – Parma 1-2, disputat pe 16 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul său a fost votat de fanii Parmei ca cel mai frumos al „Cruciaţilor” din luna martie. Parma e lider autoritar în Serie B. Cu 5 etape înainte de finalul sezonului regular, Parma are 69 de puncte, cu 5 mai multe decât locul 2, ocupat de Como. Echipele clasate pe primele două locuri în Serie B la finalul sezonului regular vor promova în Serie A.

Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care şi-a adjudecat acest titlu

Valentin Mihăilă şi-a comentat reuşita pentru contul de Instagram al Parmei. Internaţionalul român a trimis printre picioarele portarului lui Feralpisalo.

Man şi Mihăilă sunt foarte aproape de a obţine promovarea în Serie A cu Parma. Dennis Man ar fi dorit în Bundesliga, de către Borussia Dortmund, aşa că ar putea să nu mai evolueze în Serie A alături de „Cruciaţi” dacă se va obţine, aşa cum e foarte probabil, promovarea.

Sezonul trecut, Parma românilor Man şi Mihăilă a jucat în play-off-ul de promovare în Serie A, LIVE în AntenaPLAY, dar a fost eliminată în semifinale de Cagliari, care avea să obţină promovarea. Anul acesta pare că nimic nu le poate sta în cale românilor Man şi Mihăilă. Serie B e transmisă exclusiv în România în AntenaPLAY.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Parma Calcio 1913 (@parmacalcio1913)

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0. Românii nu au marcat în această partidă, însă specialiștii au apreciat prestația celor doi.

Liderul din Serie B a făcut un pas important în lupta pentru promovare, după 2-0 cu Spezia. Pentru Parma au marcat Hernani și Charpentier. Meciul s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Specialiștii de la sofascore.ro au venit cu verdictul legat de prestația jucătorilor imediat după finalul partidei.

Dennis Man a fost notat cu 7,2, numărându-se printre jucătorii cu cele mai mari note din echipa Parmei.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a primit nota 7. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost schimbat de antrenorul Fabio Pecchia în minutul 60. În locul său a intrat Charpentier, care a marcat ultimul gol al partidei, în minutul 87.

Omul meciului a fost desemnat Hernani, care a primit nota de 7,9. În momentul de față, Parma se află pe primul loc în Serie B, cu 69 de puncte după 33 de meciuri jucate. Echipa lui Fabio Pecchia are 5 puncte avans față de locul al 2-lea, care este ocupat de Como.

Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Victor Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund, în Bundesliga. Impresarul a dat detalii despre mutarea momentului.

Fostul jucător are un sezon de vis în Serie B, competiție care poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY! Datorită evoluțiilor bune de la Parma, românul le-ar fi atras atenția oficialilor de la Dortmund.

Impresarul este de părere că formația din campionatul Germaniei este interesată de transferul lui Dennis Man, având în vedere că românul ar fi acum în atenția mai multor cluburi.

Reclamă

Totodată, Victor Becali este de părere că o ofertă oficială a celor de la Borussia nu poate apărea înainte de EURO 2024.

„Man e un jucător care e în atenția multor cluburi”

”Că Dortmund e interesată, eu cred că e interesată. Man e un jucător care e în atenția multor cluburi, dar că ar da 12, că ar da 14, chestia asta mi se pare neprofesionistă. Avem și noi povestea noastră cu Rrahmani, că Benfica dă 8 milioane. Dar n-a întrebat și Benfica asta: ‘Cât vreți pe el?’? Orice echipă care e interesată de un jucător întreabă cât ar putea să coste. Nu vine și zice că dă 8, că poate ceri 7.

Oamenii au fost la Parma, au văzut meciuri, nimeni în momentul de față nu face o ofertă. Legal nici nu se poate. Că multe echipe se duc și îl văd, pentru că este un jucător într-un moment foarte bun, sigur. Sunt speculații de presă, discuții, nici nu se poate face o ofertă oficială. Se poate specula, dar nu poate să știe nici Marcel Răducanu, nici jurnalistul care a scris.

Urmează EURO, se pot întâmpla multe. Dar că există interes și că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert. Important e că el este într-un moment bun și lumea se uită la el. Și eu zic că Parma promovează anul ăsta și atunci sigur că lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel”, a spus Victor Becali, potrivit sptfm.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și