Închide meniul

Mihai Stoica a analizat grupa României din preliminariile pentru EURO 2024: „E cea mai slabă! Jucăm cu echipe care nu au ce să caute aici”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 9:29

Mihai Stoica a analizat grupa României din preliminariile pentru EURO 2024: E cea mai slabă! Jucăm cu echipe care nu au ce să caute aici”

Mihai Stoica a analizat grupa României din preliminariile pentru EURO 2024

Fotbaliștii României în Andorra / Profimedia

Mihai Stoica a analizat grupa României din preliminariile pentru EURO 2024. Managerul general de la FCSB este de părere că „tricolorii” lui Edi Iordănescu au parte de cea mai ușoară grupă posibilă, ținând cont că nu vor întâlni echipe de clasă mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României a debutat cu dreptul în campania de calificare la Campionatul European din 2024, obținând o victorie ușoară, scor 2-0, împotriva Andorrei. Pentru „tricolori” urmează testul cu Belarus, meci care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, marți, 28 martie, de la 21:45.

Mihai Stoica a analizat grupa României din preliminariile pentru EURO 2024: „E cea mai slabă! Jucăm cu echipe care nu au ce să caute aici”

„Cred că avem cea mai slabă grupă posibilă şi, din punctul ăsta de vedere, avem cele mai mari şanse de calificare. Gândiţi-vă că există o grupă cu Italia şi Anglia, Franţa a bătut Olanda.

Cred că e cea mai slabă grupă posibilă. Plus că mai avem un… bine, aici e şi avantajul nostru, şi al israelienilor, şi al kosovarilor, că jucăm cu două echipe care nu au ce să caute într-o astfel de competiţie.

Andorra şi Belarus, să mă ierte, nu au ce să caute. Sunt sub… nu discutăm de Luxemburg, Luxemburg e echipă, a făcut 0-0 cu Slovacia. Luxemburg e echipă bună…”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!”

Răzvan Marin a transmis un mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu, în Andorra – România 0-2. Mijlocaşul român susţine că a fost nemulţumit, la momentul respectiv, pentru că îşi dorea să rămână pe teren, pentru a ajuta echipa, însă ulterior a înţeles decizia selecţionerului de a-l înlocui.

Răzvan Marin a fost schimbat cu Tudor Băluţă, în minutul 65 al partidei cu Andorra. În momentul schimbării, mijlocaşul s-a arătat extrem de nemulţumit de decizia selecţionerului, fapt care s-a observat în momentul în care a dat mâna cu Iordănescu.

Răzvan Marin a lămurit ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a fost schimbat de Edi Iordănescu. Mijlocaşul român a recunoscut faptul că era extrem de nemulţumit, însă ulterior a ajuns la concluzia că selecţionerul a luat cea mai bună decizie, mai ales că urmează partida cu Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Marin a declarat că a continuat să-şi susţină coechipierii de pe margine, şi a dat mâna cu ei la final de joc.

„Vorbiţi prostii şi nu sunt de acord cu asta! Eu când am ieşit, într-adevăr, eram supărat, dar eram supărat pentru că voiam să stau în teren, să ajut echipa până la final. Dar în rest, am salutat pe toată lumea, am dat mâna cu toată lumea, nu s-a pus problema. După ţipam la băieţi de pe margine, să încerc să-i ajut. Vorbiţi prostii şi cu asta nu sunt de acord.

(N.r. Ai fost singurul nemulţumit) Am spus că eram supărat pe moment, dar înţeleg decizia, sunt jucător profesionist, merg mai departe şi accept decizia. Eram doar supărat că voiam să fiu pe teren, asta a fost singura chestie, dar după am acceptat”, a declarat Răzvan Marin, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

Recomandări
  • Mihai Stoica a analizat grupa României din preliminariile pentru EURO 2024
  • „E cea mai slabă! Jucăm cu echipe care nu au ce să caute aici”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și