Închide meniul

Mihai Stoica „a luat foc” după România – Lituania 3-1! Discurs dur al oficialului FCSB: „Sunt incompetenţi”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 17:07

Reclamă
Mihai Stoica „a luat foc după România – Lituania 3-1! Discurs dur al oficialului FCSB: „Sunt incompetenţi

Mihai Stoica "a luat foc" după România - Lituania 3-1

Mihai Stoica, nervos în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica „a luat foc” după România – Lituania 3-1. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB nu a ratat ocazia de a-i critica pe contestatarii lui Ştefan Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul campioanei României a fost titularizat în meciul din Nations League cu Lituania, câştigat de jucătorii lui Mircea Lucescu cu 3-1.

Mihai Stoica „a luat foc” după România – Lituania 3-1! Discurs dur al oficialului FCSB: „Sunt incompetenţi”

În minutul 78 al meciului de pe Ghencea, la scorul de 1-1, Antanavicius a trimis balonul în poartă, dar reuşita lituanianului a fost anulată de VAR, din cauza unui fault la portar.

Jucătorul oaspeţilor a lovit balonul după ce a fost prins de Ştefan Târnovanu. A doua zi după meci, Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru cei care l-au criticat pe portarul de la FCSB la faza respectivă:

„Când portarul are ambele mâini pe balon, se consideră că-l controlează. Intervenția adversarului se sancționează. Arbitrul a greșit aseară și a reparat-o la VAR.

Reclamă
Reclamă

Cei care spun că Târnovanu a greșit la faza golului anulat corect, sunt incompetenți și/sau incorecți. Pe ei nu-i salvează nici VAR-ul”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu la întrebarea de ce l-a înlocuit pe Florin Niţă cu Ştefan Târnovanu a venit după victoria cu 3-1 a României cu Lituania.

Lucescu a transmis că motivul principal a fost faptul că Niţă are 37 de ani şi trebuie să se gândească la viitorul echipei naţionale. Totodată, s-a gândit şi să titularizeze un jucător al FCSB-ului.

Reclamă

(n.r: Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?) Aveam doi portari. Pe urmă, jucam pe Ghencea, trebuia să fie un jucător de la Steaua (n.r.: FCSB) pe teren, dar nu ăsta a fost motivul principal. Motivul principal e că e un portar înalt, tânăr, care încă poate să evolueze. Niţă are 37 de ani.

Trebuie să ne gândim ce va fi după aceea şi eu sunt obligat să fac lucrul acesta”, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:52

Emil Săndoi revine în Liga 1! Echipa cu care semnează fostul selecţioner al naţionalei U21

18:45

LIVE TEXTFinlanda U21 – România U21 1-0. Meci important pentru „tricolorii” lui Daniel Pancu în drumul spre EURO 2025

18:44

Conor McGregor revine în UFC! Anunţul făcut de Dana White: „Este înfometat”

18:22

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el”

18:16

Reacţia presei din Ucraina după ce România a învins Lituania cu două goluri marcate în ultimele minute! Remarca despre Lucescu

17:35

„Nu mai dormeam noaptea!” Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj: „Nu mai eram acelaşi”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și