Închide meniul

Mihai Stoica, convins că Edi Iordănescu merită să fie selecţionerul României după plecarea de la FCSB. „E pregătit! E o idee bună a celor de la FRF”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2021, 23:48

Mihai Stoica, convins că Edi Iordănescu merită să fie selecţionerul României după plecarea de la FCSB. „E pregătit! E o idee bună a celor de la FRF

Mihai Stoica critică vizita lui Edi Iordănescu la antrenamentele lui Real Madrid

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

  • Mihai Stoica îl propune pe Edi Iordănescu pentru postul de selecţioner al României
  • Ce a declarat managerul general de la FCSB

Conducătorii fotbalului românesc nu l-au putut aduce pe Gică Hagi şi l-au chemat la negocieri pe Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj are o clauză de reziliere de 600.000 de euro, bani pe care Burleanu şi Stoichiţă nu sunt dispuşi să îi plătească. Liber de contract după ce şi-a dat demisia de la FCSB, Edi Iordănescu poate fi o opţiune pe placul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Edi Iordănescu e pregătit pentru această meserie. Îl văd selecţioner!”

Îl văd ca pe un workaholic, ca pe un om care să muncească zi de zi, pentru că îi place şi e pregătit pentru această meserie, dar îl văd şi ca selecţioner. Are un discurs foarte bine structurat şi în niciun caz nu se poate ca Edi să nu se impună în faţa unui jucător, chiar dacă vorbim despre Chiricheş sau Stanciu. Cred că s-ar potrivi.

Un alt aspect extrem de important este cum pregăteşte jocurile, în funcţie de adversar, iar aici analizele pe care le făcea şi care îmi sunt proaspete în minte erau…nu pot să vorbesc decât la superlativ despre modurile în care pregătea jocurile.

Reclamă

Un aspect foarte important este discursul în faţa jucătorilor şi este un motivator de excepţie. Cred că e o idee bună pe care o au cei de la FRF„, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Mihai Stoichiţă a şi anunţat că se doreşte aducerea unui antrenor liber de contract. Edi Iordănescu, Adi Mutu şi Ladislau Boloni sunt printre soluţiile pe care le au la dispoziţie conducătorii Federaţiei.

Reclamă
Citește și:

Edi Iordănescu: „Singurele discuţii pe care le-am avut au fost din străinătate”

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce au apărut informaţii că ar fi fost sunat de Răzvan Burleanu pentru a deveni selecţionerul României.

Am spus că nu mai ies public o perioadă şi vreau să-mi menţin decizia. Vă rog să nu mă mai sunaţi o perioadă pentru că o să vă refuz şi nu îmi place să fac asta. Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut, după plecarea mea de la FCSB, au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare, vedem ce va urma.

E totuşi ceva ce mă deranjează. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mine şi despre o eventuală susţinere politică pe care o am. E adevărat că tatăl meu a fost implicat, în trecut, în politică. Dar sunt mulţi ani de atunci şi nu am apelat niciodată la ajutor politic. Nici nu ştiu dacă l-aş fi primit.

Reclamă 4 / 0/3

Am două motive pentru care nu am făcut asta. Sunt foarte stăpân pe munca mea şi apoi orgoliul meu a însemnat mereu o barieră. Am luat-o de jos, de la liga a 3-a şi a 2-a şi m-am chinuit. Nu mi-a fost uşor. Apoi la Liga 1 am luat echipe în condiţii foarte grele şi mi-am îndeplinit mereu obiectivele. Cu muncă şi sacrificii. Din acest motiv, primul jurnalist sau persoană care va mai face afirmaţii neacoperite în spaţiul media despre o astfel de ipoteză, va trebui să probeze asta. Ştiu că trăim într-o ţară în care critica e sport naţional, dar deja e prea mult. Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca mea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Edi Iordănescu a ales să plece de la FCSB după ce a fost criticat de patron. Şi-a dat demisia într-un moment în care era neînvins în ultimele opt etape din Liga 1. A renunţat chiar şi la clauza de reziliere de 500.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”