Închide meniul

Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Emil Săndoi. „Cu ce ne ajută marea regulă?”

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 14:45

Reclamă
Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Emil Săndoi. Cu ce ne ajută marea regulă?”

Mihai Stoica a răbufnit, după scandalul în care a fost implicat Elias Charalambous

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Emil Săndoi. Managerul general de la FCSB este de părere că selecționerul naționalei U21 are dreptate, în privința situației jucătorilor U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emil Săndoi a declarat, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Ucraina, că principala problemă de la echipa națională U21 este că foarte multe cluburi și-au folosit tinerii jucători pe părțile laterale.

Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Emil Săndoi. Oficialul de la FCSB critică în continuare regula U21

Managerul general de la FCSB critică în continuare regula U21. Mihai Stoica este de părere că din cauza acestei reguli jucătorii sunt folosiți doar pe poziții laterale, iar acest lucru îl poate ajuta deloc pe Emil Săndoi.

„Nimeni nu ne va putea convinge pe noi, cei care păstorim cluburile, că această regulă [U21] este bună. Această regulă distruge cluburile! Ce spune Emil Săndoi este ceva foarte grav și are mare dreptate. Am întrebat conducători: «De ce joacă fotbaliștii pe alte poziții decât cele de bază?». Îmi răspundeau că «Da, antrenorul vrea să-l folosească în margine, că e tânăr și nu are încredere în zona centrală». Îi distrugem! Cu ce ne ajută marea regulă?”, a spus Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu

Mihai Stoica este revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu, titularul din poarta FCSB-ului. Oficialul roş-albaştrilor nu îşi explică de ce goalkeeperul de 23 de ani nu a jucat pentru naţionalele pregătite de Edi Iordănescu şi Emil Săndoi.

Reclamă

Târnovanu a fost rezerva lui Horaţiu Moldovan în „dubla” reprezentativei de seniori cu Kosovo şi Elveţia. Portarul roş-albaştrilor s-a alăturat apoi României U21, dar a fost lăsat pe bancă în confruntarea cu Spania U21. Mihai Popa, jucătorul cumpărat de Torino de la FC Voluntari, a fost titular în meciul de debut de la EURO U21.

„Târnovanu nu a avut vacanță, a fost în Thassos să facă o poză și s-a întors. Nu prea e ok că nu a jucat deloc la naționale, dar asta e situația. El a ieșit pe la încălzire, dar nu a jucat niciun minut. Putea să nu meargă cu echipa mare și să rămână cu tineretul.

Louis Munteanu (n.r. – fără minut la naționala mare, titular la U21) a jucat, atacant, a putut să joace, dar nu a putut Târnovanu, care e portar. Dacă el apăra la tineret, mi se părea ok, chiar dacă a fost cu echipa mare. Dacă l-au vrut al doilea portar pe Târnovanu, înseamnă că îl consideră la echipa mare mai bun pe el decât pe Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Când s-a întors, trebuia să apere la tineret. Nu e în regulă ce s-a întâmplat, doar să se antreneze cu echipa de seniori, apoi doar să se antreneze cu echipa de tineret”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și