Închide meniul

Jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Vom avea şapte copii!”

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 12:56

Reclamă
Jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Vom avea şapte copii!

Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat care sunt jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Mihai Stoica a dezvăluit că şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul lui Elias Charalambous, şi vor fi evaluaţi pe parcursul perioadei de pregătire din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va efectua un stagiu de pregătire în Olanda, în vederea pregătirii sezonului viitor. Mihai Stoica a anunţat ce jucători vor merge în cantonament.

Jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda

Mihai Stoica a declarat că nu mai puţin de şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul FCSB-ului în cantonamentul din Olanda.

Managerul general al roş-albaştrilor a mărturisit că din stagiul de pregătire de vară vor lipsi jucătorii care în prezent se află în lotul naţionalei U21 a României. Aceştia se vor antrena în ţară, până la startul sezonului.

„Noi vom juca în Olanda, nu vom juca cu nicio echipă din Bulgaria, doar să aibă cei de la CSKA un parteneriat cu Anderlecht sau cu PAOK.

Reclamă

Cu Anderlecht s-ar putea să jucăm două reprize de 60 de minute. Vrem să vedem și copiii, vom avea 7 copii în pregătire. Cei de la naționala de tineret vor avea câteva zile libere, n-avea rost să vină și ei în Olanda.

Vor veni cei de la echipa națională mare. Îl avem ca portar pe Alexandru Maxim de 2 metri 02. Vor veni Luca Ciobanu, Ricardo Pădurariu, fundaș stânga, George Gogescu, Mihai Toma și Matei Tănasă, care urmează să facă 18 ani”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu

Mihai Stoica este revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu, titularul din poarta FCSB-ului. Oficialul roş-albaştrilor nu îşi explică de ce goalkeeperul de 23 de ani nu a jucat pentru naţionalele pregătite de Edi Iordănescu şi Emil Săndoi.

Reclamă 4 / 0/3

Târnovanu a fost rezerva lui Horaţiu Moldovan în „dubla” reprezentativei de seniori cu Kosovo şi Elveţia. Portarul roş-albaştrilor s-a alăturat apoi României U21, dar a fost lăsat pe bancă în confruntarea cu Spania U21. Mihai Popa, jucătorul cumpărat de Torino de la FC Voluntari, a fost titular în meciul de debut de la EURO U21.

„Târnovanu nu a avut vacanță, a fost în Thassos să facă o poză și s-a întors. Nu prea e ok că nu a jucat deloc la naționale, dar asta e situația. El a ieșit pe la încălzire, dar nu a jucat niciun minut. Putea să nu meargă cu echipa mare și să rămână cu tineretul.

Louis Munteanu (n.r. – fără minut la naționala mare, titular la U21) a jucat, atacant, a putut să joace, dar nu a putut Târnovanu, care e portar. Dacă el apăra la tineret, mi se părea ok, chiar dacă a fost cu echipa mare. Dacă l-au vrut al doilea portar pe Târnovanu, înseamnă că îl consideră la echipa mare mai bun pe el decât pe Popa.

Când s-a întors, trebuia să apere la tineret. Nu e în regulă ce s-a întâmplat, doar să se antreneze cu echipa de seniori, apoi doar să se antreneze cu echipa de tineret„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și