Închide meniul

Ucraina a încălcat regulamentul UEFA la EURO U21. Reacția lui Emil Săndoi

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 8:35

Reclamă
Ucraina a încălcat regulamentul UEFA la EURO U21. Reacția lui Emil Săndoi

Ucraina a încălcat regulamentul UEFA la EURO U21

Emil Săndoi dă un interviu / FRF.ro

Ucraina a încălcat regulamentul UEFA la EURO U21. Selecționata pregătită de Ruslan Rotan a debutat cu o victorie, în fața Croației, la turneul final organizat de România și Georgia. Ucrainenii au câștigat prima partidă a grupei cu scorul de 2-0, dar au încălcat regulamentul UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul ucrainean a trimis în teren doi jucători care au evoluat și la prima reprezentativă, în partida cu Malta, din preliminariile Campionatului European din 2024. Chiar dacă UEFA nu interzice ca un jucător să participe la meciurile mai multor reprezentative, acest lucru trebuie să se întâmple la cel puțin 48 de ore de la ultima partidă jucată.

Ucraina a încălcat regulamentul UEFA la EURO U21. Selecționerul tricolorilor a reacționat

Selecționerul echipei naționale U21, Emil Săndoi, a reacționat, după ce Ucraina a încălcat regulamentul UEFA la turneul final. Acesta a refuzat să comenteze prea mult subiectul, fiind de părere că singurul lucru care contează este meciul direct dintre cele două naționale.

„Mă interesează doar rezultatul pe care îl vom obține noi, în rest nu mă interesează ce se întâmplă. Nu știu exact, am spus că și eu mi-aș fi dorit să îl folosesc pe Screciu, dar am respectat regulamentele. Așa am fost informați și ne-am conformat.

Știm toți jucătorii Ucrainei. Din punctul ăsta de vedere, echipa e foarte echilibrată. Și când face schimbări, jucătorii de pe bancă pot veni cu plusuri. Sunt mulți jucători care au fost la prima reprezentativă. Poate veni oricând cu surprize pozitive. Sperăm să anihilăm calitățile lor individuale și să ne punem în valoare calitățile noastre”, a spus Emil Săndoi, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

România U21 va juca sâmbătă împotriva selecționatei similare din Ucraina, de la ora 19:00, pe stadionul Steaua. În momentul de față, grupa României este condusă de Spania și Ucraina, ambele cu câte 3 puncte, în timp ce Croația și naționala noastră ocupă ultimele 2 poziții din aceasta, cu 0 puncte.

Emil Săndoi, semnal de alarmă pentru jucători înainte de România U21 – Ucraina U21

Tricolorii au debutat în Grupa B cu o înfrângere la scor de neprezentare în faţa Spaniei, pe stadionul din Ghencea.

„Venim după o partidă nu tocmai reuşită! A fost… aşa, un duş rece în primul joc oficial. Nu ne-am ridicat la nivelul dorinţelor pe care le aveam înainte de partidă. Dar am şi întâlnit un adversar foarte puternic, Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Noi am avut şi nşte probleme de efectiv pentru partida respectivă şi pentru partida cu Ucraina o să putem să-l avem şi pe Screciu, în cadrul grupului. Cred că ar fi dat mai mult echilibru la mijlocul terenului.

Cred că am făcut unele greşeli la jocul cu Spania. Cred că ne trebuie mai multă luciditate, mai mult tupeu, mai multă agresivitate, mai multă iniţiativă în acest al doilea meci, pentru a reuşi să lăsăm o imagine bună şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a mai spus selecționerul.

Brigadă de arbitri din Danemarca la meciul României cu Ucraina

Meciul România – Ucraina, programat sâmbătă, la ora 19.00, pe stadionul Steaua, în grupa B a Campionatului European U21, va fi arbitrat de o brigadă din Danemarca, avându-l la centru pe Morten Krogh.

Krogh va fi ajutat de conaţionalii săi Steffen Bramsen şi D. Wollenberg Rasmussen, iar cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Gishamer din Austria.

În aceeaşi grupă se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti, meciul Spania – Croaţia. Arbitrul confruntării va fi oladezul Allard Lindhout. Observator pentru arbitri va fi Kyros Vassaras, şeful CCA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și