Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după România – Belarus 2-1: „E un câştig pentru naţională!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 martie 2023, 8:21

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după România – Belarus 2-1: E un câştig pentru naţională!”

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului dorit de FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica s-a declarat impresionat de un jucător după România – Belarus 2-1, partidă care a contat pentru etapa a doua din preliminariile EURO 2024! Golurile „tricolorilor” au fost marcate de Stanciu și Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a remarcat pe Radu Drăgușin, care a avut evoluții foarte bune atât în meciul cu Belarus, cât și în cel cu Andorra.

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după România – Belarus 2-1

Managerul general de la FCSB consideră că, odată cu revenirea lui Vlad Chiricheș la națională, România ar trebui să joace cu trei fundași centrali – Burcă, Chiricheș și Drăgușin.

„Cred că l-am câştigat pe Drăguşin. Îl văd un stoper echilibrat. Ok, la fizicul lui, dacă avea şi control şi viteză, era cel mai bun fundaş din lume. Mi-a plăcut, cred că e un câştig pentru naţională pe o poziţie pe care suferim.

Cu Elveţia cred că ar trebui să jucăm cu trei fundaşi centrali, iar cu Burcă, Chiricheş şi Drăguşin putem arăta într-un fel. Am încredere că putem arăta bine cu trei fundaşi centrali. Naţionala n-o văd fără Stanciu, indiferent de sistem, şi îl văd număr 10, în spatele atacantului”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Totodată, „MM” l-a scos vinovat pe Raul Opruț, pentru golul marcat de Belarus.

„Poţi să-l câştigi pe Bancu peste trei luni, poate şi pe Camora. Opruţ a încercat, dar la gol are mare parte din vină. Vizual a controlat faza, dar un pas trebuia să facă şi să rezolve faza”, a mai spus Mihai Stoica.

Edi Iordănescu și-a certat jucătorii după România – Belarus 2-1

„În primul rând, felicit băieţii pentru obiectivul îndeplinit, șase puncte. În acelaşi timp, mulţumesc publicului. A fost un public numeros, am simţit căldura lui, avem nevoie de el. Mulţumesc încă o dată celor care ne-au urmat în Andorra.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatul nu e în conformitate cu jocul. Normal, la 2-0 am avut oportunităţi să facem 3-0. Am avut bară, am avut situaţii, dacă eram maturi făceam 3-0. Încă nu suntem maturi şi am suferit!

După mai bine de doi ani, două rezultate, în meciuri oficiale, pozitive la rând. E important, avem nevoie. Ne-au ajutat şi rezultatele contracandidatelor. Mergem înainte cu putere. Nu pot să spun că sunt supărat, pentru că jucătorii au vrut. Trebuie să fim mai maturi, să înţelegem că sunt momente care pot costa foarte mult în economia calificării. Nu trebuie să se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat azi. Să mai joci 5-6 minute şi să rişti să pierzi două puncte, în condiţiile în care ai avut un meci la discreţie, 2-0 la pauză. Sigur, dacă suntem mai atenţi în faţa parţii, închizi meciul.

Fiţi sigur că fac tot posibilul să ajut echipa să înveţe din greşeli. (Reporter: Te aştepţi la critici?) Critici au venit după victoria din Andorra, nu le-am înţeles, dar le-am pus deoparte. Sunt de un an şi aproape 3 luni la naţională, cred că atunci când închei mandatul, dacă stă cineva lângă mine şi mă înjură nu mai am nicio reacţie. Am devenit imun! Dar să fiţi siguri că băieţii nu digeră uşor momentele astea.

Vorbim de 2-0 în Andorra, hai să ne uităm că în campania de Mondial România a bătut cu 2-0 Andorra la Bucureşti. Hai să ne uităm ce a făcut Andorra în seara asta. 1-1 în Kosovo, da? Dumneavoastră analizaţi Kosovo şi analizaţi unde joacă jucătorii de la Kosovo.

Echipa naţională are nevoie de suport, are nevoie de foştii mari campioni alături de echipa naţională. Avem nevoie de mesaje pozitive, de încredere. Dacă adunăm puncte, e cel mai important. Dacă vom reuşi să fim şi mai exacţi, şi mai maturi, voi fi şi eu mai fericit”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul meciului, pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și