Închide meniul

Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 10:14

Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!

Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Patru cluburi uriaşe sunt în cursa pentru transferul lui Dennis Man. Internaţionalul român traversează o formă de vis la Parma şi poate prinde transferul careierei, la finalul sezonului. Borussia Dortmund şi alte trei echipe din Serie A au pus ochii pe extrema liderului din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man este golgheterul Parmei, având 13 goluri marcate în cele 29 de meciuri bifate, în toate competiţiile. Internaţionalul român şi-a mai trecut în cont şi şase pase decisive.

Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man

Conform presei din Italia, Borussia Dortmund, Napoli, AC Milan şi AS Roma sunt interesate de serviciile lui Dennis Man, cel care mai are contract cu Parma până în vara lui 2025.

Jurnaliştii italieni au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, pe care l-au numit „bijuteria” din lotul Parmei. Aceştia menţionează echipele interesate de el, dar subliniază şi faptul că o eventuală promovare alături de Parma, în Serie A, i-ar putea creşte cota lui Man, cotă care în prezent este de cinci milioane de euro.

„Man, aurul Parmei: driblinguri și goluri pentru Serie A.

Reclamă

Operațiunea revirimentul. Și ce reviriment! Parma se bucură de talentul lui Dennis Man, care a trecut de la investiție «exagerată» la bijuteria unui lot care a adus echipa la un pas de revenirea în Serie A.

Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, autorul unui sezon senzațional care a atras atenția unor cluburi de top.

Dacă în ianuarie cluburi de calibrul lui Milan, Napoli și Roma erau interesate, promovarea în Serie A nu poate face decât să-i crească cota jucătorului. Contractul cu Parma expiră în 2025 și Borussia Dortmund îl are în vizor, dar clubul emilian lucrează la prelungirea contractului”, au transmis italienii de la calciomercato.com.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, avertizat după sezonul de vis de la Parma

Dennis Man a fost avertizat, după sezonul de vis de la Parma. Un fost jucător al formaţiei din Serie B l-a adus pe internaţionalul român cu picioarele pe pământ şi a declarat că acesta încă nu a demonstrat la un nivel înal.

Davide Giorgino, un fost jucător al celor de la Parma, a analizat prestaţiile lui Dennis Man, mărturisind că nivelul de joc al românului este peste cel din Serie B. Însă, Giorgino a subliniat că încă nu se poate vorbi despre „consacrarea” internaţionalului român, deoarece acesta nu a jucat la o echipă de nivel înalt.

„Cu siguranță, pentru Serie B, Man este un jucător foarte important, îl putem defini ca pe un jucător peste nivelul campionatului, dar, ca să vorbim despre consacrare, ar fi necesar să evaluăm sezonul pe care l-a avut în Serie A, unde a jucat doar un sezon.

Cu siguranță, cu o experiență de trei ani într-un campionat dur așa cum este Serie B, fotbalistul român va avea evoluții diferite.

Ca să vorbesc despre consacrarea lui, aș mai aștepta puțin, dar nu există niciun dubiu că este un jucător peste nivelul acestui campionat”, a declarat Davide Giorgino, confomr parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și