Închide meniul

Mihai Stoichiţă a spus motivul pentru care Mircea Lucescu a transmis că nu e mulţumit de George Puşcaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 octombrie 2024, 18:01

Reclamă
Mihai Stoichiţă a spus motivul pentru care Mircea Lucescu a transmis că nu e mulţumit de George Puşcaş!

Mihai Stoichiţă a spus motivul pentru care Mircea Lucescu a transmis că nu e mulţumit de George Puşcaş!

George Pușcaș / Profimedia Images

Mihai Stoichiţă a spus motivul pentru care Mircea Lucescu a transmis că nu e mulţumit de George Puşcaş! Directorul tehnic al FRF crede că selecţionerul a vrut să îl motiveze pe atacantul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu l-a făcut praf, recent, pe George Puşcaş. „Procurorul” a susţinut că Puşcaş nu ar avea ce să caute la naţională. În replică, Mircea Lucescu a declarat că nu e nici el mulţumit de randamentul lui Puşcaş, dar că nu va lua decizii în funcţie de ce crede altcineva.

Mihai Stoichiţă a spus motivul pentru care Mircea Lucescu a transmis că nu e mulţumit de George Puşcaş!

”Este extrem de calculat în toate deciziile pe care le ia (n.r: Mircea Lucescu). Nu este un om care să se aventureze în fotbal. Este un om care face lucrurile pas cu pas. Lucrul acesta îl poate spune și pentru a-l ambiționa. Toată lumea zicea că va fi o ruptură după ultima acțiune.

Este încă o șansă pe care trebuie să o speculeze. Au fost atâtea atacuri spre vestiar, spre Pușcaș și spre Ianis Hagi. Uităm cam repede. A trecut un an de zile de când Pușcaș și Hagi ne-au adus calificarea.

Nimeni nu poate să spună nimic despre băieții ăștia doi. E aceeași situație la Ianis. Chiar mă doare când văd astfel de atacuri spre ei. Nu pot fi mereu perfecți, dar dau totul pentru echipa națională și acest lucru nu îl putem contesta”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Fost coleg cu Mircea Lucescu la Dinamo şi la echipa naţională, Cornel Dinu a criticat, fără să îl numească pe selecţioner, convocarea lui Puşcaş şi introducerea lui în teren. George Puşcaş a devenit în ultima perioadă ţinta lui Cornel Dinu, fostul antrenor al lui Dinamo şi al naţionalei având un discurs extrem de dur la adresa atacantului lui Bodrumspor.

Deşi Dinu a susţinut că Puşcaş „nu a confirmat niciodată nimic” la echipa naţională, atacantul a înscris un gol foarte important în meciul Israel – România 1-2, partidă care a consfinţit calificarea „tricolorilor” la EURO 2024. Puşcaş a egalat atunci scorul în minutul 10, cu o lovitură de cap. Israelienii marcaseră în minutul 2, prin Zahavi. Golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi, în minutul 63.

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce Cornel Dinu l-a făcut praf pe George Puşcaş! Răspunsul selecţionerului României

Mircea Lucescu a oferit, după conferinţa de presă, prima reacţie după ce Cornel Dinu l-a făcut praf pe George Puşcaş. Selecţionerul României a transmis ferm că nu va lua decizii în baza a ce cred diferiţi oameni de fotbal.

Reclamă

„(n.r. Domnul Dinu a spus că nu are ce căuta George Puşcaş) Om mai vedea, sigur. Deocamdată asta e. Nu pot nici să vă mint și nici să afirm, să îl aprob pe Dinu. Sunt jucători… Nici eu nu am fost mulțumit de randamentul lui, așa că… Nu e niciun fel de problemă. Eu trebuie să mă conving, eu nu pot să iau decizii doar că spune unul sau altul. Mă conving..”, a declarat Mircea Lucescu.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe George Puşcaş după Cipru – România 0-3. „Procurorul” a pus din nou tunurile pe George Puşcaş, pe care l-a atacat şi în trecut.

“Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu! L-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu știu câte a jucat. Dar nu știu dacă a dat două mingi la noi. E vina antrenorilor, nu a lui. E rușinea fotbalului românesc. Ai ajuns la Pușcaș și stă Mitriță pe margine. Pușcaș nu a confirmat niciodată nimic la echipa națională”, a spus Cornel Dinu la fanatik.ro.

Puşcaş a marcat un gol important în meciul Israel – România 1-2, partidă care a consfinţit calificarea naţionalei la EURO 2024. Puşcaş a egalat cu o lovitură de cap în minutul 10 al partidei, iar Ianis Hagi a înscris golul victoriei în minutul 63.

Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă

Meciul Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Înaintea acestei partide, despre care Mircea Lucescu a spus că ar putea fi „decisivă”, naţionala ocupă primul loc în grupa ei din UEFA Nations League.

România a câştigat toate cele trei partide disputate până acum în acest sezon de UEFA Nations League: cu Kosovo, cu 3-0 (în deplasare), cu Lituania, cu 3-1 (acasă) şi cu Cipru, cu 3-0 (în deplasare).

O victorie şi cu Lituania, în deplasare, ar însemna, în proporţie covârşitoare, câştigarea grupei de către România. Numai matematic „tricolorii” nu ar fi câştigătorii grupei.

 

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:17

Benfica, implicată într-un scandal de corupție! De la ce a pornit totul și când ar fi fost comise faptele

20:16

EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali

20:10

LIVE TEXTRomânia U21 – Elveţia U21 2-0! Ianis Stoica a reuşit „dubla”! La acest scor, „tricolorii” sunt calificaţi la EURO 2025

19:52

Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21 pentru EURO 2025! A sărit la arbitru şi a fost imediat eliminat

19:50

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

19:50

„Nu îmi va schimba viața”. Max Verstappen își face griji după ce a văzut modificările pentru Marele Premiu al Statelor Unite

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și