Închide meniul

Mirel Rădoi a pierdut "pariul"! Mario Camora a gafat în meciul cu Germania. Selecţionerul nu a stat pe gânduri şi l-a schimbat

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 20:06

Reclamă
Mirel Rădoi a pierdut "pariul"! Mario Camora a gafat în meciul cu Germania. Selecţionerul nu a stat pe gânduri şi l-a schimbat

profimediaimages.ro

Camora, schimbat la pauză de Mirel Rădoi

Mario Camora a gafat, din nou. La faza care a adus golul de 1-0 pentru Germania, fundaşul nu s-a sincronizat cu Chiricheș, Toșca și Ovidiu Popescu şi l-a menţinut pe Havertz în poziţie regulamentară, la faza suspectă de ofsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tușierul a lăsat fanionul jos, iar jucătorul lui Chelsea a avansat până în careul lui Niță, unde i-a pasat ideal lui Gnabry, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Astfel, la pauză, Mirel Rădoi şi-a pierdut răbdarea şi l-a schimbat pe Camora cu Burcă, colegul său de la CFR Cluj. Meciul cu Germania este al treilea în tricoul României pentru fundaşul de 34 de ani.

Mario Camora, criticat dur de un coleg de la naţională chiar la debut

Partida din această seară nu este singura în care Camora a greşit. Cosmin Moţi a făcut câteva declaraţii neaşteptate la adresa acestuia chiar după debutul sub tricolor.

Fundaşul îl considera vinovat pe jucătorul CFR pentru ambele goluri marcate de Islanda, în meciul de baraj cu România, scor 1-2: "A fost greșeala lui Camora, asta e părerea mea. La golul 1 nu a întâmpinat adversarul, la al doilea l-a scos din ofsaid.

Reclamă

E normal într-un fel, pentru că e primul meci al lui la echipa națională, a fost și un pic de presiune pe umerii lui", spunea Moţi, la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și