Închide meniul
VIDEO

Mirel Rădoi nu s-a mai abţinut! Răspuns clar pentru contestatari: „Habar n-am cine sunt impresarii, de unde vin sau alte lucruri!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 septembrie 2021, 21:41

Mirel Rădoi nu s-a mai abţinut! Răspuns clar pentru contestatari: „Habar n-am cine sunt impresarii, de unde vin sau alte lucruri!

Mirel Rădoi nu ar refuza o ofertă de la FCSB

Profimedia

Mirel Rădoi a răbufnit înaintea meciului Islanda-România. Selecţionerul tricolorilor a oferit un răspuns extrem de dur pentru contestatarii săi. S-a enervat de faptul că i-a fost pusă la îndoială selecţia şi s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi nu s-a mai abţinut! Răspuns pentru contestatari

Mirel Rădoi i-a surprins pe toţi cu lotul convocat pentru tripla cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. A adus la naţională şase șase debutanți, dar și fotbaliști care nu se află în cea mai bună formă sportivă.

Primul care l-a atacat pe Rădoi a fost ex-selecţionerul, Cornel Dinu. Mister a insinuat că selecționerul ar face ”jocurile” anumitor impresari prin selecția făcută. Mirel Rădoi a răspuns la această acuzaţie înaintea duelului Islanda-România, programat joi, de la ora 21:45.

”Voi mă știți și ca jucător, și ca antrenor. Am o situație financiară destul de bună, stabilă, nu știu cine ar putea interveni cu ceva să mă facă să mă gândesc la alte lucruri decât la valoarea jucătorului sau la felul în care gândim noi aceste trei meciuri. Habar n-am cine sunt impresarii, de unde vin impresarii sau alte lucruri”, a declarat Mirel Rădoi.

România își joacă în septembrie ultima șansă pentru obținerea locului de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial. ”Tricolorii” se află pe locul patru în grupă după disputarea primelor trei partide, cu doar trei puncte. Lider este, surprinzător, Armenia, cu maxim de puncte, iar Germania și Macedonia de Nord se mai află deasupra României în clasament, cu câte șase puncte.

Reclamă

Islanda, primul adversar din septembrie, este la egalitate cu România, având un singur succes, cu Liechtenstein, cel mai slab cotat adversar.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și