Închide meniul

Mirel Rădoi şi-a pierdut cumpătul când a fost întrebat de interesul Craiovei. "Nu trebuie să lămuresc nimic!". Reacţie vehementă a selecţionerului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2020, 18:15

Mirel Rădoi şi-a pierdut cumpătul când a fost întrebat de interesul Craiovei. "Nu trebuie să lămuresc nimic!". Reacţie vehementă a selecţionerului

Profimediaimages

Mirel Rădoi, furios în faţa jurnaliştilor

Selecţionerul a fost întrebat despre interesul oltenilor la finalul meciului amical dintre România şi Belarus, câştigat de tricolori cu 5-3. Rădoi a răbufnit la microfon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, pe lista Universităţii Craiova

"Vorbesc de echipa naţională! Nu ar fi frumos nici pentru Federaţie, nici pentru Craiova, să fac altceva… chiar dacă nu există. Sunt la echipa naţională, nu trebuie să lămuresc nimic! Sunt aici, după aceea vom vedea unde mă veţi găsi. Aţi scris, se pare că ştiţi mai bine decât mine, vă las în continuare să speculaţi", a declarat Mirel Rădoi la PRO X.

Antrenorul naţionalei a anunţat că, în această lună, va lua decizia finală. Va discuta cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă.

"Ce ofertă? Eu sunt la echipa naţională, nu am cum să vorbesc despre echipe de club. Au antrenor, nu au antrenor, nu am cum să mă bag într-o astfel de discuţie. Mai sunt două partide. În mod normal, în luna noiembrie, va trebui să avem o discuţie cu cei de la Federaţie. În luna noiembrie veţi afla!

Contractul meu este şi pentru următoarea campanie. Mai departe de 2022 nu mi s-a propus nimic şi nu ştiu dacă aş accepta în momentul de faţă", a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Patronul Universităţii Craiova îl vede pe Rădoi drept varianta ideală pentru postul de antrenor. Este dispus să îi ofere un contract pentru o perioadă de un an şi jumătate, cu posibilitatea de prelungire.

"Noi nu ne putem permite să-l ofertăm pe Rădoi la momentul acesta, dacă s-ar fi fost posibil acest lucru, am fi făcut ofertă clară să vină Rădoi. Este un fost fotbalist care şi-a făcut datoria, un antrenor tânăr care arată perspectivă majoră şi mie îmi place de Rădoi", a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Mirel Rădoi şi-a început cariera la Dorbeta-Turnu Severin şi a jucat pentru Extensiv Craiova înainte să ajungă la Steaua. "Cât sunt eu aici ca preşedinte, va fi antrenor al echipei acesteia, mai devreme sau mai târziu", a mai spus preşedintele grupării din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și