Închide meniul

Mirel Rădoi şi Adi Mutu, cu salariile tăiate înainte de debut. Decizia luată de FRF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 12:42

Mirel Rădoi şi Adi Mutu, cu salariile tăiate înainte de debut. Decizia luată de FRF

Profimediaimages

FRF taie cu 20% salariile angajaţilor

Hotărârea luată de conducătorii fotbalului românesc intră în vigoare începând cu luna aprilie. S-a cerut "unitate, solidaritate şi înţelegere" din partea celor care vor avea de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi şi Mutu, salarii mai mici cu 20%

Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a anunţat Răzvan Burleanu, într-un comunicat FRF.

Printre cei care au salariile tăiate sunt şi Mirel Rădoi şi Adrian Mutu. Selecţionerii reprezentativelor României încă nu au apucat să debuteze. UEFA a decis să amâne barajul dintre Islanda şi România, care ar fi trebuit să se dispute pe 26 martie. Tricolorii se vor lupta la începutul lunii iunie pentru prezenţa la Campionatul European.

Pandemia a afectat bugetul echipelor din Liga 1

Cluburile din România au probleme după întreruperea campionatului, din cauza riscului infectării cu coronavirus, şi s-au grăbit să se pună la adăpost. FCSB a redus salariile jucătorilor cu 50% pentru următoarele 6 luni, iar Viitorul a decis să-şi micşoreze bugetul cu aproape 45%. Cel mai mult au avut de suferit fotbaliştii de la Hermannstadt, care au contractele suspendate până la reluarea Ligii 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și