Închide meniul

Moldova așteaptă cu sufletul la gură amicalul cu România: „Se va umple stadionul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2022, 13:39

Moldova așteaptă cu sufletul la gură amicalul cu România: „Se va umple stadionul!

S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2024

Jucătorii României, în timpul unui meci / Hepta

Vicepreședintele Federației de Fotbal din Moldova, Dragoș Hîncu, a declarat că există un interes uriaș pentru amicalul Moldova – România. Stadionul din Chișinău are șanse să fie sold-out la ora partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un meci foarte așteptat și foarte important în Republica Moldova. O partidă între naționala României și cea a Moldovei nu are loc foarte des. Vreau să mulțumesc conducătorilor care au decis ca acest meci să aibă loc.

Interes uriaș pentru Moldova – România

Arătăm că suntem uniți, că putem avea o idee comună, mai ales având în vedere ce se întâmplă în Europa de Est. Suporterii din Republica Moldova așteaptă partida cu nerăbdare. Avem foarte multe solicitări din partea suporterilor din Moldova, dar și din România. Cred că se va umple stadionul, chiar dacă vremea va fi rece. Dacă fanii din România vor să vină, să vină cât mai repede. Îi așteptăm.

Stadionul are 10.000 de locuri, dar din cauza lucrărilor sunt doar 8.500 disponibile. Sunt sigur că se va umple.

Mă bucur că fotbaliștii moldoveni joacă în campionatul României. Au constanță și sunt titulari. Sper ca în viitor să fie cât mai mulți care să treacă Prutul și să joace”, a spus Dragoș Hîncu, conform digisport.ro. 

Reclamă

Moldova – România se joacă duminică, de la 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro!

Edi Iordănescu a tras un semnal uriaș de alarmă, după România – Slovenia 1-2

Edi Iordănescu s-a săturat și a tras un semnal uriaș de alarmă, după România – Slovenia 1-2. Selecționerul „tricolorilor” își dorește ca jucătorii săi să nu mai comită greșeli și să nu le mai ofere „cadouri” adversarilor. Naționala noastră a fost învinsă în meciul amical de la Cluj, cu două goluri venite după desincronizări în defensivă.

„Trebuie să încetăm să fim naivi!”, a fost anunțul clar făcut de Iordănescu, după ce România fost răpusă de Slovenia.

Reclamă 4 / 0/3

Selecționerul României vrea să vadă o maturizare din partea jucătorilor săi, din punct de vedere al jocului și al atitudinii.

Edi Iordănescu a dat ca exemplu pozitiv repriza secundă din meciul cu Slovenia. Totuși, selecționerul a rămas cu un gust amar din cauza primei părți de pe Cluj Arena.

Iordănescu este mulțumit că discuția de la pauză și-a pus amprenta asupra jocului, iar România a reușit să reducă din diferență prin golul superb marcat de Denis Drăguș.

„În repriza a doua am văzut o echipă cu alt curaj, cu altă atitudine, alt spirit, o echipă cu altă claritate, care și-a însușit niște lucruri discutate la pauză. Asta a făcut să marcăm și să reintrăm în joc, să mai avem 4-5 ocazii mari, o bară.

Am convingerea că, dacă egalam până în minutul 80, poate puteam să și răsturnăm rezultatul. Cred că meritam cel puțin un egal și cred că trebuie să încetăm să fim naivi. Să încetăm să fim naivi, să ne maturizăm. Nu contează pentru mine că au fost mulți jucător noi, contează să văd că echipa gândește, este stăpână pe mijloacele ei, că jucătorii comunică și că nu mai facem cadouri”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Ionel Ganea l-a desființat pe Edi Iordănescu

Ionel Ganea l-a criticat dur pe selecționerul Edi Iordănescu. „Ganezul” consideră că fiul lui Anghel Iordănescu nu merită să fie pe banca echipei naționale și a pus tunurile pe FRF!

„Cine e selecționer, măi, frate? Avem selecționer, sau ce? Că nu înțeleg! Așa, pe hârtie e selecționer. Noi n-avem selecționer, tati! Sunt selecționeri, dar dacă nu i-ai ales.

Reclamă

Ai găsit alibi și vrăjeală de-asta ieftină. Nu vedeți că nu se arată absolut nimic, nu e transparență deloc. Nici ce salarii au ăia de la federații, nici ce diurne au. Când a fost Mircea Sandu se știa și femeia de serviciu ce salariu avea.

Și acum toți se dau de gard. Dan Petrescu nu știu dacă vrea să vină, dar eu pe Hagi l-aș alege. Eu cred că el e omul potrivit. Să îi dai doi ani”, a spus Ionel Ganea, conform fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și