Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu rămâne optimist după Belarus – România 0-0: „Important e să ne ridicăm! Trebuie să câştigăm cu Andorra”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 0:48

Reclamă

Edi Iordănescu rămâne optimist şi a făcut o analiză realistă după Belarus – România 0-0. Selecţionerul României spune că naţionala este condamnată să câştige meciul cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Edi Iordănescu a spus că jucătorii României sunt pregătiţi să joace până în ultima clipă pentru calificare.

Edi Iordănescu rămâne optimist după Belarus – România 0-0

Sunt extrem de supărat, pentru că ne-am dorit extrem de mult, dar la fel de optimist. Am încredere că acest grup are capacitatea şi împreună vom fi la European. Ne-am dorit foarte mult şi s-a văzut, atât în abordare, cât şi în cele mai multe momente ale jocului.

Din păcate nu am reuşit să ducem acasă toate cele 3 puncte. Ştiam că dăm de un adversar foarte incomod şi drept dovadă şi contracandidata noastră directă Israel a reuşit să câştige două jocuri în minutele 91 şi 93, iar Kosovo a pierdut aici. Din păcate ducem acasă un singur punct, dar trebuie să ne ridicăm rapid pentru că peste 3 zile avem de pus obligatoriu 3 puncte la clasament.

Eu nu am ce să reproşez echipei din punct de vedere al atitudinii, din punct de vedere al efortului, al spiritului. Trebuie să fim foarte corecţi şi să fim obiectivi. Am controlat jocul total! Adversarul a încercat să se apere cu multă densitate, cu agresivitate.

Reclamă

Singurul lucru care ne-a făcut să plecăm cu un singur punct consider că a fost ultima pasă şi ultima execuţie. Am pus foarte multe mingi la careu, dar din păcate nu am fost inspiraţi.

Eu v-am spus că nu va fi uşor, nu sunt meciuri dinainte câştigate. Important e să ne ridicăm, suntem cu 3 jocuri înainte de finalul campaniei şi nu am pierdut niciun meci. Nu am marcat, am marcat în alte meciuri în care am avut mai puţină consistenţă. O calificare e făcută din mai mulţi paşi. Ăsta a fost un pas. Dacă trebuie să jucăm până în ultima secundă, eu am zis că suntem pregătiţi”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena 1.

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0: „Sunt dezamăgit, îmi asum acest eşec!”

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0. Căpitanul echipei naţionale a României a avut mai multe şanse de gol, dar a ratat de fiecare dată ţinta.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică.

Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele 3 puncte azi. Un lucru ce se întâmplă, sau ce se va întâmpla în noiembrie… nu ne gândim, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla. Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo. Şi dacă câştigam astăzi, şi dacă nu câştigam, avem un meci cu Israel care era decisiv şi la fel ca şi acum trebuie să mergem să câştigăm.

E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou. Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra„, a spus Nicolae Stanciu după Belarus – România 0-0.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și