Închide meniul

Motivul convocării lui Enes Sali la echipa naţională! De ce a recurs Mirel Rădoi la puştiul Farului: „Este o strategie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 14:26

Motivul convocării lui Enes Sali la echipa naţională! De ce a recurs Mirel Rădoi la puştiul Farului: „Este o strategie

Antena Sport

Mirel Rădoi a uimit pe toată lumea cu o convocare pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Mai exact, selecţionerul l-a inclus în lotul de 26 de jucători pentru dubla decisivă care ne poate duce la baraj pe tânărul de doar 15 ani, Enes Sali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul convocării lui Enes Sali la echipa naţională

Enes Sali a bigat deja un record. Este cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1. Dacă Mirel Rădoi îl va introduce pe teren şi la echipa naţională, ar deveni cel mai tânăr tricolor din istorie. Directorul general de la Farul, Cristian Bivolaru, a vorbit convocarea lui Enes Sali la naționala de seniori. „Cred că este o strategie prin care să ne protejăm jucătorii de perspectivă. Așa cum s-a întâmplat cu Markovic, cu Adi Rus și cum probabil se va întâmpla și cu Radu Drăgușin.

Nu am participat la vreo discuție legată de convocarea lui Sali, am remarcat doar declarația lui Mihai Stoichiță după primul gol marcat de Enes în Liga 1.

Citește și:

Este clar un moment important pentru jucător, îl va ajuta foarte mult faptul că va fi prezent în lotul de seniori. Pot doar să-i urez baftă, se află pe un drum bun. Vă dați seama că domnul Hagi a văzut potențialul său, la fel cum s-a întâmplat și cu alți jucători. De aici și încrederea pe care i-o acordă”, a spus Cristian Bivolaru, conform digisport.ro. Cei de la Federaţie se temeau de faptul că Enes Sali ar putea fi convins să evolueze în naţionala Canadei.

Enes Sali, noua perlă a lui Gică Hagi

Enes Sali este noua perlă a lui Gică Hagi de la Farul. Acesta a bifat deja 7 meciuri în Liga 1. Primul său gol în campionat l-a marcat contra Academicii Clinceni. Atunci, Farul s-a impus cu 5-0.

Reclamă

Puștiul Sali și-a început cariera la Woodbridge, în Canada, țara în care s-a născut, și a trecut pe la academia Barcelonei, unde a rămas până în 2018, când a ajuns la Academia Hagi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și