Închide meniul

Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 18:05

Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!

Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România

Radu Drăguşin, în timpul unui meci al României/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în duelul dintre Columbia şi România. Florin Manea, impresarul fundaşului, a dezvăluit că acesta a fost cel care a cerut schimbare, deoarece a simţit un disconfort la picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost titular în ambele partide amicale ale României, din această lună. După ce în meciul cu Irlanda de Nord a fost integralist, fundaşul a fost schimbat la pauză în duelul cu Columbia, în locul său fiind trimis în teren Ionuţ Nedelcearu.

Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România

Florin Manea a declarat că Radu Drăguşin a resimţit şi oboseala, în timpul meciului cu Columbia, dat fiind faptul că a evoluat şi în meciul cu Irlanda de Nord. Impresarul a mai subliniat şi presiunea imensă care este pe umerii fundaşului de la Tottenham.

Manea a mai mărturisit că Radu Drăguşin nu a avut o evoluţie excelentă contra Columbiei, fiind de părere că şi disconfortul resimţit şi-a pus amprenta asupra jocului fundaşului.

„A și simțit ceva la picior, de aia a și ieșit. A simțit o înțepătură la mușchi și a preferat să spună, să iasă… Dar nu mi s-a părut că a greșit la niciun gol. Probabil și pe fondul de oboseală, plus ce a simțit acolo…

Reclamă

Știi cum e, a jucat tot meciul cu Irlanda de Nord, e și presiunea asta mare care apasă pe el, dar nu mi s-a părut… Da, nu a făcut un meci wow, dar nu cred că el e vinovatul principal…

Ca și fundaș central ce trebuie să faci? Să te asiguri că omul tău nu dă gol. Nu pot să zic că a greșit la pase, dar da, a fost mai discret. Probabil și faptul că a simțit acea înțepătură pe mușchi a contta și nu a vrut să forțeze. De aia i-a și spus lui Edi la pauză și l-a schimbat”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România

Edi Iordănescu a avut o reacţie fabuloasă după Columbia – România. Selecţionerul naţionalei a fost mulţumit de cum s-au mobilizat „tricolorii” după ce au fost conduşi cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r: Un meci spectaculos în această seară. Dacă mai erau 5-10 minute vedeam un egal, nu?) Dacă erau şi mai multe, câştigam (n.r.: râde).

Spectaculos pentru dumneavoastră (n.r.: presa), pentru mine, un test foarte, foarte util.

Cel mai important test pe care echipa naţională îl are sub comanda mea şi un test pe care l-am dorit.

Atunci când ai tehnică individuală foarte bună, când ai forţă, aţi văzut duelurile, aţi văzut jucători pe care nu puteam să îi punem la pământ în anumite momente, când au viteză, când au şi cultură tactică, pentru că sunt mulţi care joacă în Europa şi aduc această ştiinţă a jocului, vorbim de o echipă completă.

Un test de maturitate, mi-am dorit, le-am spus şi băieţilor că trebuie să jucăm dezinvolt, să vedem unde suntem şi da, am tratat ca un test. Am vrut să vedem mai mulţi jucători, am experimentat nişte lucruri, ne-am asumat.

Mă bucur că echipa nu a cedat şi ca, de fiecare dată, cum ne-a obişnuit în ultimii ani, nu renunţă şi dă totul”, a declarat Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și