Închide meniul

Motivul pentru care Florinel Coman a fost „uitat” pe bancă de Edi Iordănescu, în Belarus – România 0-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 14:28

Motivul pentru care Florinel Coman a fost „uitat pe bancă de Edi Iordănescu, în Belarus – România 0-0

Adrian Ilie știe ce-i lipsește lui Florinel Coman, după ce a marcat primul gol la națională

Florinel Coman, în timpul unui meci la echipa naţională/ Hepta

S-a aflat motivul pentru care Florinel Coman a fost „uitat” pe bancă de Edi Iordănescu, în duelul dintre Belarus şi România, încheiat cu scorul de 0-0. Mihai Stoichiţă a dezvăluit că decizia a fost a lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus şi România s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Echipa naţională a ratat numeroase ocazii în duelul de la Budapesta, iar calculele calificării s-au complicat, cu trei etape înainte de final.

Motivul pentru care Florinel Coman a fost „uitat” pe bancă de Edi Iordănescu, în Belarus – România 0-0

Mihai Stoichiţă a fost întrebat despre situaţia lui Florinel Coman, jucător care nu a prins niciun minut în duelul cu Belarus. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că „Mbappe de România” s-a antrenat normal înaintea meciului, însă a fost decizia selecţionerului de a nu se baza pe el în duelul de la Budapesta.

„Nu a avut nicio problemă. A fost decizia lui Edi. Nu pot să comentez. N-a avut nicio problemă fizică. Absolut nimic. A făcut antrenament normal cu o zi înainte, cot la cot cu ceilalți, același ritm. Asta este”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Edi Iordănescu a mizat în atac pe Dennis Man, Denis Alibec, Denis Drăguş şi pe Nicolae Stanciu, în timp ce la mijloc au fost utilizaţi Vladimir Screciu şi Răzvan Marin. Pe parcursul reprizei secunde, selecţionerul i-a trimis în teren pe Ianis Hagi, Olimpiu Moruţan, Darius Olaru, Louis Munteanu şi Valentin Mihăilă, astfel că Florinel Coman nu a mai fost introdus.

Reclamă

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din acest sezon de Liga 1. La FCSB, extrema stânga de 25 de ani a bifat 15 meciuri, reuşind să marcheze cinci goluri, şi să ofere şapte assist-uri.

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman

Gigi Becali nu s-a mai putut abţine şi l-a făcut praf pe Edi Iordănescu. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nici nu s-a mai uitat la meciul naţionalei, în momentul în care a văzut că niciun jucător de la echipa sa nu a fost titular.

„Ăsta este Edi Iordănescu, iar cine nu s-a obișnuit cu el îl sfătuiesc să nu se consume că nu ai pentru cine. Omul este un orgolios și vrea să ne arate că el este cel mai șmecher antrenor. Dar el mi-a făcut mie aseară un mare bine.

Reclamă 4 / 0/3

Când am văzut că nu e titular Florinel Coman nu m-am mai uitat la meci. Nu avea rost să mă mai consum, deja m-am obișnuit cu el. Edi își face ambiții cu mine și cu FCSB. S-a crezut că e cu sacii în căruță și a zis că nu are nevoie de ăștia ai mei de la FCSB în meciul ăsta foarte important. Îl cari după tine pe Coman prin Ungaria ca să ce? Îl odihnești pentru Andora? Chiar ne ia la misto?

Îl bagi pe Olaru pe teren prin minutul 78? Mi-au zis ăștia ai mei. Nu-l convoci la națională pe Șut că îl ai pe Marius Marin? A, Șut nu e static, iar ție îți plac ăia statici, ăia care nu produc nimic. Iar acum ce vrei să faci? Folosești cel mai bun jucător din campionatul intern cu Andorra? Ți-a ajuns cuțitul la os și îl bagi pe Florinel Coman, nu?”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și