Închide meniul

Motivul pentru care românul care le-a învins pe Juventus și Inter nu va fi convocat la națională: „Sub nicio formă!”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 11:46

Reclamă
Motivul pentru care românul care le-a învins pe Juventus și Inter nu va fi convocat la națională: Sub nicio formă!”

Motivul pentru care românul care le-a învins pe Juventus și Inter într-o săptămână nu va fi convocat la națională

Daniel Boloca, duel cu Adrien Rabiot în Sassuolo - Juventus/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care românul care le-a învins pe Juventus și Inter într-o săptămână nu va fi convocat la echipa națională. Andrei Vochin a explicat că Daniel Boloca, titularul lui Sassuolo, nu va fi prezent în lotul României deoarece Edi Iordănescu nu vrea să cheme jucători noi la națională, în actuala campanie de calificare la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Boloca a fost titular la Sassuolo în ultimele cinci meciuri ale echipei de Serie A. Echipa românului a reușit două victorii de senzație în ultimele runde, cu Inter, scor 2-1, și cu Juventus, scor 4-2. Ambeble meciuri s-au disputat într-o singură săptămână.

Motivul pentru care românul care le-a învins pe Juventus și Inter într-o săptămână nu va fi convocat la națională

Andrei Vochin a declarat că Edi Iordănescu a format un grup la echipa națională, și nu vrea să convoace alți jucători noi, deoarece nu știe cum se vor adapta aceștia.

De asemenea, consilierul lui Răzvan Burleanu a declarat că Daniel Boloca ar putea fi chemat sub tricolor după campania de calificare la EURO 2024.

„Cred că Edi Iordănescu îl are în continuare sub monitorizare. Acum nu cred însă că va chema jucători noi, sub nicio formă, pentru că s-a creat un grup și nu vrea să facă niciun experiment, nu știi cum se integrează un fotbalist nou.

Reclamă

Cred că un astfel de jucător va fi convocat la națională după aceste 4 meciuri care au mai rămas din preliminarii, sunt convins. Acum rămâne de văzut dacă el își dorește să vină. Eu cred că Edi s-a interesat de situația lui”, a declarat Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

Presa din Italia, la picioarele lui Daniel Boloca: „Impact incredibil”

Sassuolo a obținut o victorie uluitoare cu Inter! Echipa antrenată de Alessio Dionisi a învins-o, în deplasare, pe Inter Milano cu 2-1. Daniel Boloca a fost iar integralist. Sassuolo, care a învins etapa trecută şi Juventus, cu 4-2, a produs prima înfrângere a sezonului pentru formaţia antrenată de Simone Inzaghi.

Românul Daniel Boloca a jucat tot meciul şi a avut o evoluţie foarte apreciată de presa din Italia. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 7 românului, a doua cea mai mare notă, după cea a lui Berardi, care a primit 8.

Reclamă 4 / 0/3

„Tipare bune de verticalizare, alternează în schimb cu câteva mingi ținute prea mult. Crește dramatic cu trecerea timpului și devine aproape dominant”, a scris Gazzetta dello Sport.

Tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 6,5 românului, lăudând prestaţia acestuia. „Impact incredibil din partea fostului fotbalist de la Frosinone, care ajută apărarea însă în același timp a fost cel mai activ în pressing-ul adversarilor care se aflau la balon”, a scris Tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și