Închide meniul

Sassuolo, victorie uluitoare cu Inter! Presa din Italia, la picioarele lui Daniel Boloca: „Impact incredibil”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 10:50

Sassuolo, victorie uluitoare cu Inter! Presa din Italia, la picioarele lui Daniel Boloca: „Impact incredibil

Presa din Italia, la picioarele lui Daniel Boloca: "Impact incredibil"

Daniel Boloca, în meciul cu Inter / Profimedia Images

Sassuolo, victorie uluitoare cu Inter! Echipa antrenată de Alessio Dionisi a învins-o, în deplasare, pe Inter Milano cu 2-1. Daniel Boloca a fost iar integralist. Sassuolo, care a învins etapa trecută şi Juventus, cu 4-2, a produs prima înfrângere a sezonului pentru formaţia antrenată de Simone Inzaghi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter a deschis scorul prin Dumfries, în minutul 45+1 şi nimic nu avea să prevestească dezastrul care va urma pentru echipa antrenată de Simone Inzaghi.

Sassuolo, victorie uluitoare cu Inter!

Golurile lui Sassuolo au fost marcate de Nedim Bajrami (min. 54) şi Domenico Berardi (min. 63).

Românul Daniel Boloca a jucat tot meciul şi a avut o evoluţie foarte apreciată de presa din Italia. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 7 românului, a doua cea mai mare notă, după cea a lui Berardi, care a primit 8.

Tipare bune de verticalizare, alternează în schimb cu câteva mingi ținute prea mult. Crește dramatic cu trecerea timpului și devine aproape dominant”, a scris Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 6,5 românului, lăudând prestaţia acestuia. „Impact incredibil din partea fostului fotbalist de la Frosinone, care ajută apărarea însă în același timp a fost cel mai activ în pressing-ul adversarilor care se aflau la balon”, a scris Tuttomercatoweb.com.

Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Ce notă a primit de la jurnaliștii italieni

Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Mijlocașul român a fost lăudat de jurnaliștii din peninsulă după această partidă.

Jucătorul de 24 de ani a fost integralist în meciul câștigat de către Sassuolo cu scorul de 4-2, în fața celor de la Juventus. Victoria echipei sale a fost una surprinzătoare, având în vedere diferența dintre cele două formații.

Reclamă 4 / 0/3

După ce Sassuolo a produs o surpriză în ultima partidă jucată în Serie A, jurnaliștii din Italia i-au lăudat prestația lui Daniel Boloca, care a fost în teren pe toată durata meciului. Aceștia au menționat poziționarea bună a tânărului jucător, dar și calitățile ofensive ale acestuia.

„Evoluție solidă a fostului jucător al lui Frosinone, acționează ca un excelent paravan pentru apărare, împiedicând de mai multe ori ca mingea să ajungă la atacanții lui Juventus. În a doua repriză a fost foarte prezent și în jumătatea de teren adversă”, au notat jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

După această prestație, jurnaliștii publicației menționate anterior i-au oferit românului nota 7, după prestația solidă din partida cu „Bătrâna Doamnă”.

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Daniel Boloca! Presa din Italia scrie că ar putea juca pentru naţionala României!

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Daniel Boloca! Jurnalistul italian Gabriele Boscgali anunţă că mijlocaşul lui Sassuolo ar putea evolua, până la urmă, pentru naţionala României!

Daniel Boloca declara în urmă cu câteva luni că a ales să joace pentru naţionala Italiei.

Totul sugerează că va reveni foarte curând”, a scris jurnalistul italian pentru canalesassuolo.it. Potrivit lui Gabriele Boscgali, sunt şanse ca Daniel Boloca să răspundă prezent dacă va primi convocare din partea selecţionerului Edi Iordănescu pentru următorul meci din preliminariile EURO 2024, cel cu Belarus. România va juca împotriva naţionalei statului Belarus pe 12 octombrie, în deplasare, şi împotriva Andorrei, acasă, pe 15 octombrie.

„Alegerea mea este să merg cu echipa națională a Italiei”, declara Daniel Boloca în urmă cu trei luni.

Reclamă

Daniel Boloca este unul dintre cei mai în formă mijlocaşi români. Mijlocaşul de 24 de ani, care are atât cetăţenie română, cât şi italiană este cotat de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și