Închide meniul

Mutu își face echipa pentru a prelua naționala! „Am avut o discuție cu el!” Dezvăluirile lui Cornel Dinu

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 8:37

Mutu își face echipa pentru a prelua naționala! „Am avut o discuție cu el! Dezvăluirile lui Cornel Dinu

Adrian Mutu, aproape de o mare lovitură

Profimedia

  • Cui i-a cerut ajutorul Adrian Mutu
  • Mutu ar șanse să devină noul selecționer

Dezvăluirea a fost făcută de Cornel Dinu. Mister susține că a fost contactat de Mutu, care-l dorește ca și consilier personal. Dinu susține că nu va refuza să-l ajute cu sfaturi pe fostul selecționer de la tineret, dar exclude varianta de a lucra la FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, sfătuitorul lui Adrian Mutu

„Nu știu dacă e vorba de consilier sau despre o consiliere. Sunt niște discuții, probabil, care au loc pe la FRF, pe la Mutu. Eu am în continuare o amiciție incontestabilă cu Mutu. Am avut o discuție cu el din acest punct de vedere, că s-ar putea să preia naționala și ar vrea să se întâlnească cu mine. I-am spus că orice sfat i-l ofer cu plăcere. Din ce funcție, nu am discutat.

Mă vedeți pe mine într-o funcție oficială cu impostorii ăștia de la Federație? Ah, dacă Adi mă întreabă ce părere am, sfatul meu i-l voi da cu cea mai mare plăcere”, a dezvăluit Cornel Dinu, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Cornel Dinu, atac la conducerea FRF

În altă ordine de idei, Cornel Dinu, fost jucător legendar în echipa națională a României, l-a criticat dur pe actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. „Procurorul” îi consideră „impostori” de șefii fotbalului românesc. „De vreo 8 ani de când sunt impostorii aștia la Federație… Mai pot să-mi compromit principiile, acum la bătrânețe, să fiu angajatul așa zisei Federații de impostori? E vorba de echipa națională. Am jucat și eu în echipa națională, am fost și căpitan, îmi dădeau lacrimile când se cânta imnul. Era vorba de o concordanță din toate punctele de vedere. Acum este o ruptură totală, majoritatea care sunt acolo și iau decizii nu au nimic în comun cu fotbalul românesc”, a mai spus Dinu, conform sursei citate.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”
Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape
Liga 1 • 9 apr., 17:10
Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape: „E nenorocire! Nu e bine!”