Închide meniul
Video

„N-avea rost să jucăm cu alte naţionale şi să câştigăm cu 5-0!” Horaţiu Moldovan a tras conluziile, după Columbia – România 3-2

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 0:03

Horaţiu Moldovan, prima reacţie după Columbia - România 3-2

Horaţiu Moldovan, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Horaţiu Moldovan a oferit prima reacţie, după ce Columbia a învins-o pe România cu scorul de 3-2. Portarul lui Atletico Madrid a tras concluziile după eşecul suferit de „tricolori”, în faţa sud-americanilor, mărturisind că echipa naţională s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Columbia şi România a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Jhon Cordoba, Jhon Arias şi Yaser Asprilla au punctat pentru sud-americani, în timp ce Ianis Hagi a marcat unicul gol al „tricolorilor”.

Horaţiu Moldovan, prima reacţie după Columbia – România 3-2

Horaţiu Moldovan a revenit în poarta României, după ce la duelul cu Irlanda de Nord a fost titular Florin Niţă. Portarul a bifat primul meci ca titular pe Wanda Metropolitano, stadionul echipei la care evoluează, Atletico Madrid. Acesta a transmis că îşi aşteaptă şansa şi pentru a apăra poarta madrilenilor.

Moldovan a mai transmis că duelul cu Columbia a fost un test reuşit, înainte de EURO 2024, mărturisind că toate partidele din Germania vor fi extrem de dificile. Acesta a mai punctat că România avea nevoie să-şi măsoare forţele cu adversari tari înainte de Campionatul European.

M-am simţit bine, ştim cu toţii, e un stadion extraordinar. Sper să urmeze şi primul meci la echipa de club, am nevoie de minute. Merg şi muncesc cât de mult pot şi să-mi aştept şansa.

Reclamă

Cred că a fost o partidă foarte bună, cu un adversar foarte puternic. I-au băut pe Spania acum trei zile, Spania una dintre cele mai bune naţionale din lume. Au jucători de calitate, ai văzut că atunci când pun piciorul pe minge…sunt sud-americani, au calitate foarte bună, mai ales James şi Diaz. Ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor, am început puţin timoraţi, s-a făcut 2-0, dar după am făcut o partidă destul de bună.

N-avea rost să jucăm cu alte naţionale şi să câştigăm cu 5-0, nu ne ajuta cu nimic. Trebuie să jucăm cu adversari puternici, la EURO nu ne aşteaptă nimeni, vom întâlni adversari puternici şi se joacă pe puncte.

Horaţiu Moldovan abia aşteaptă să fie titular şi la Atletico Madrid

Normal că simt o presiune, e normal să ne ceară să jucăm la echipele de club, pentru că asta e cel mai important. Eu, după cum ştiţi, am un portar foarte bun, poate cel mai bun din lume, în faţa mea. Sper să-mi vină şansa şi să profit de ea.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre Griezmann şi Depay, coechipierii de la Atletico Madrid) Sunt super băieţi şi super fotbalişti, mă ajută acest lucru, mă antrenez cu cei mai buni din lume.

Eu am spus-o de la început, am văzut-o pe Ucraina cea mai bună echipă dintre cele patru, au jucători la nivel înalt. Va fi un meci dificil, la fel ca celelalte, şi cu Belgia şi Slovacia”, a declarat Horaţiu Moldovan, pentru AntenaSport.

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României, în amicalul de stadionul Metropolitano din Madrid care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Neînvinşi de 20 de meciuri, jucătorii antrenaţi de Nestor Lorenzo s-au distrat cu defensiva lui Edi Iordănescu.

Cu Luis Diaz şi James Rodriguez printre titulari, reprezentativa Columbiei a avut nevoie de numai 5 minute pentru a deschide scorul. John Arias a dublat avantajul sud-americanilor după o fază de excepţie.

În minutul 35, Munoz i-a oferit o pasă cu călcâiul lui Rios, care a reuşit imediat să centreze în centrul careului. Marcatorul primului gol, Cordoba, nu a putut fi blocat de Radu Drăguşin. Vârful Columbiei a lăsat mingea să treacă şi a făcut astfel K.O. defensiva tricoloră.

Balonul a ajuns la Jhon Arias, care l-a învins cu uşurinţă pe Horaţiu Moldovan şi a semnat primul său gol la echipa naţională. Portarul lui Atletico a fost titular în premieră pe Metropolitano.

Ulterior, în minutul 80, Yaser Asprilla a dus scorul la 3-0 pentru sud-americani. La patru minute distanţă, Ianis Hagi a redus din diferenţă, iar în prelungiri, Florin Tănase a punctat pentru 2-3.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și