Închide meniul

„Ne poate pune probleme” Atacantul de care se teme Radu Drăgușin, înainte de România – Columbia

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 14:29

Reclamă
Ne poate pune probleme” Atacantul de care se teme Radu Drăgușin, înainte de România – Columbia

Atacantul de care se teme Radu Drăgușin, înainte de România - Columbia

Radu Drăgușin / AS.ro

El este atacantul de care se teme Radu Drăgușin, înainte de România – Columbia. Fundașul echipei naționale a vorbit despre cel mai dificil adversar pe care îl va avea la partida de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre România și Columbia este programat pe data de 26 martie, de la ora 21:30. Partida se va juca la Madrid, pe stadionul lui Atletico, și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Atacantul de care se teme Radu Drăgușin, înainte de România – Columbia

Radu Drăgușin a recunoscut faptul că Luis Diaz, legitimat la Liverpool, este adversarul care le poate pune cele mai multe probleme „tricolorilor”. De asemenea, fundașul echipei naționale a vorbit și despre duelul cu selecționata sud-americană, dar și despre fanii care îi vor susține pe jucătorii lui Edi Iordănescu, la Madrid.

„Este un amical care ne va folosi foarte mult. Un meci împotriva unui adversar foarte puternic, în formă, cu jucători valoroși. Acest meci ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO.

Este cea mai în formă națională din lume, 20 de meciuri fără înfrângere. Va fi un meci foarte puternic, la un nivel foarte bun. Nu contează cum vom marca, contează doar să câștigăm meciul.

Reclamă

(n.r. despre Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu) Au venit cu noi, este un sentiment incredibil să îi avem lângă noi. Simpla lor prezență este o motivație în plus.

Este important să joc cât mai mult în aceste două meciuri. În primul am jucat 90 de minute, acum sper să joc la fel. Este important să am meciuri în picioare.

(n.r. despre EURO) Personal, prefer să ies din grupe. Nu contează împotriva cui jucăm.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre Luis Diaz) Este cel mai în formă jucător al lor. Ne poate pune cele mai multe probleme. Dar pentru noi este un lucru bun, ne va oferi un test, cu adevărat, puternic.

Simțim și suportul fanilor. Este o senzație incredibilă când știi că și în deplasare ai aproape 20.000 de oameni care vin să te susțină. E o responsabilitate foarte mare”, a spus Radu Drăgușin, la conferința de presă.

Edi Iordănescu, laude la scenă deschisă pentru adversari, înainte de România – Columbia

În debutul conferinței, Iordănescu a vorbit despre duelul cu Irlanda de Nord, încheiat cu scorul de 1-1. De asemenea, Edi Iorădnescu a vorbit și despre partida cu Columbia și a spus că duelul cu selecționata din America de Sud este un test excelent pentru elevii săi. Totodată, a spus că selecționata adversă este cea mai în formă echipa națională din lume.

„Chiar dacă nu am făcut un joc spectaculos cu Irlanda de Nord, pentru mine a fost un test extrem de util. Echipa a avut atitudine bună. După meci am fost supărați, era normal, ne-am fi dorit să câștigăm. Am întâlnit un adversar care a fost foarte bine organizat, ne-au pus în dificultate în anumite momente ale jocului. Am testat anumite lucruri, am încercat anumite experimente, mi le-am asumat. Suntem într-o perioadă în care putem face asta.

celași lucru se va întâmpla și la amicalul cu Columbia. Vorbim de un joc de cu totul alt nivel. Este cea mai în formă națională din lume, o echipă foarte eficientă, o echipă cu multă calitate individuală. A învins Spania, Brazilia, Germania. Nu a fost absolut nimic întâmplător. Vin după 20 de meciuri fără înfrângeri, în ultimele 10 nu au primit gol!

Vor fi multe schimbări, e un risc când faci acest lucru. Dar vine la pachet cu strategia pe care o avem”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare duelului din Madrid care va fi LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și