Închide meniul
EXCLUSIV

Negocierile pentru selecționerul României dintre Federație și Edi Iordănescu, în impas! Clauza de care Edi nici nu vrea să audă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 11:46 / Actualizat: 30 martie 2023, 22:23

Negocierile pentru selecționerul României dintre Federație și Edi Iordănescu, în impas! Clauza de care Edi nici nu vrea să audă

Edi Iordănescu ar putea fi selecționerul României

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

FRF nu reușește să găsească selecționer pentru echipa națională. Din informațiile AS.ro, negocierile dintre Federație și Edi Iordănescu au intrat în impas. Din câte se pare, șefii fotbalului românesc vor să treacă în contractul viitorului selecționer o clauză conform căreia acesta să poată fi dat afară dacă nu câștigă grupa din Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

GSP a anunțat faptul că acesta a fot motivul pentru care Boloni a refuzat să preia prima reprezentativă. Din informațiile AS.ro, acesta ar fi și motivul pentru care negocierile dintre Federația și Edi Iordănescu ar fi intrat în impas. Din câte se pare, această clauză pe care șefii din FRF vor să o treacă în contract nu este nici pe placul lui Iordănescu jr.

Negocierile dintre Federație și Edi Iordănescu, în impas

Edi Iordănescu ar fi dispus să preia naționala României, acest lucru fiind dovedit și de faptul că tehnicianul a refuzat oferta arabilor. În acest moment, mingea pare a fi în terenul Federație. Fiul lui Anghel Iordănescu este cunoscut ca un antrenor foarte meticulos și care își negociază dur contractul.

Dacă, până acum, Federația se lupta cu arabii de la Al Fateh, care îl ademeneau cu 1,5 milioane de euro, pe an, pe fiul lui Anghel Iordănescu, acum conducerea fotbalului românesc a aflat că are drum liber.

Edi Iordănescu a refuzat oferta arabilor, semn că este gata să preia echipa națională a României. Din informațiile AS.ro, FRF și Edi Iordănescu s-au întâlnit până în acest moment de patru sau cinci ori, chiar dacă tehnicianul s-a ferit să spună acest lucru în public. Federația l-a contactat pe Edi Iordănescu și în luna decembrie a anului trecut.

Reclamă
Citește și:

Edi Iordănescu, anunț despre negocierile cu FRF

Edi Iordănescu a dezvăluit că, în ciuda discuțiilor purtate cu Răzvan Burleanu, singura ofertă concretă de pe masa lui a fost de la o echipă din zona Golfului. Iordănescu Jr. a refuzat-o și a lăsat ușa deschisă pentru a deveni selecționerul României.

Pentru mine ofertă concretă înseamnă ce am din zona Golfului. Nişte cifre concrete, o perioadă. Restul poate să rămână la nivel de discuţie. Eu pot să spun că mi-am asumat acest stil pentru că nu am vrut decât să-mi protejez munca. Nu cred că sunt o persoană dificilă. Am discuţii avansate cu o echipă din afară, propunerea făcută e pe placul meu.

Nu e prima oară când sunt în discuţii şi există un interes din zona respectivă, materializat cu o ofertă concretă. Am pus o prioritate pentru Europa în ultima perioadă. M-am gândit că după ce am fost la CFR şi la FCSB e greu să mai antrenez în România. Au fost discuţii în Europa, din păcate nu s-au materializat.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o discuţie şi în Championship, dar prin impresari. Nu a picat discuţia, dar încă nu s-a schimbat antrenorul acolo. Dacă totuşi lucrurile se vor aşeza şi cei de acolo mă doresc cu adevărat şi oferta din afara Europei e bună pentru mine, atunci nu exclud. Am spus că sunt dispus să îmi asum un astfel de proiect. Am convingerea cu muncă şi pricepere pot ridica nivelul”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări
  • Lui Edi Iordănescu i-a fost propus postul de selecționer
  • Motivul pentru care negocierile antrenorului cu FRF au intrat în impas

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și