Închide meniul

Nicolae Dică a identificat marea problemă de la echipa națională! Ce le-a reproșat lui Stoichiță și Burleanu: „Asta e greșeala lor!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2022, 23:33

Nicolae Dică a identificat marea problemă de la echipa națională! Ce le-a reproșat lui Stoichiță și Burleanu: „Asta e greșeala lor!

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

  • Nicolae Dică a identificat marea problemă de la echipa națională
  • Ce le-a reproșat lui Stoichiță și Burleanu

Nicolae Dică a identificat marea problemă de la echipa națională și i-a criticat pe Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu. „Dicanio” știe cum România poate să revină în top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a conducerea FRF pentru că i-a oferit un contract de scurtă durată lui Edi Iordănescu. „Mr. Nick” e convins că un selecționer ar trebui să aibă un mandat de cel mai puțin.

Nicolae Dică i-a criticat pe Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu

„Noi când ne-am dus la naţională am semnat un contract pe doi ani. Noi am zis că în patru ani avem timp să facem ceva. Eu cred că asta e greşeala lor, că nu lasă naţionala unui antrenor timp de patru ani. Lui Edi acum, dacă îi dă mandat pe patru ani şi pierde meciuri, nu e criticat acum? Oare facem treaba asta, adică să remarcăm şi lucrurile pozitive?”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro. 

Reclamă

România a fost învinsă joi, scor 1-2, de Slovenia, într-un meci amical disputat la Cluj.

Ionel Ganea l-a desființat pe Edi Iordănescu

Ionel Ganea l-a criticat dur pe selecționerul Edi Iordănescu. „Ganezul” consideră că fiul lui Anghel Iordănescu nu merită să fie pe banca echipei naționale și a pus tunurile pe FRF!

Reclamă

„Cine e selecționer, măi, frate? Avem selecționer, sau ce? Că nu înțeleg! Așa, pe hârtie e selecționer. Noi n-avem selecționer, tati! Sunt selecționeri, dar dacă nu i-ai ales.

Ai găsit alibi și vrăjeală de-asta ieftină. Nu vedeți că nu se arată absolut nimic, nu e transparență deloc. Nici ce salarii au ăia de la federații, nici ce diurne au. Când a fost Mircea Sandu se știa și femeia de serviciu ce salariu avea.

Și acum toți se dau de gard. Dan Petrescu nu știu dacă vrea să vină, dar eu pe Hagi l-aș alege. Eu cred că el e omul potrivit. Să îi dai doi ani”, a spus Ionel Ganea, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a tras concluzia, după înfrângerea cu Slovenia

Edi Iordănescu a tras concluzia, după meciul amical România – Slovenia 1-2. Selecționerul naționalei noastre consideră că partida de la Cluj a fost „un test foarte bun”, chiar dacă rezultatul nu îl mulțumește.

„Testul a fost foarte bun, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv. Mă bucur că am avut posibilitatea să debutăm 5 jucători, într-un meci împotriva unei echipe de calibru, care a venit cu jucători care evoluează la un nivel foarte bun.

Au venit în formulă completă, eram în gardă, ne-am așteptat la asta. În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutam, că nu avem chimie de joc. Au fost pe teren două echipe, una coerentă și alta care își căuta chimia și relațiile de joc. Din păcate, o greșeală individuală și o nesincronizare la golul 2 ne-au adus în dezavantaj.

În repriza a doua am văzut altceva, altă încredere. Am marcat un gol și nu cred că sunt subiectiv când spun că puteam obține cel puțin un egal.

Dacă ne uităm pe lot și pe context… dacă ne uităm că am avut un adversar care a venit complet, ne-am asumat asta. Ne-am asumat selecția și obiectivele. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, să legăm aceste rezultate pozitive, cu jucători tineri în componență.

Trebuie să tragem linie, vom analiza starea jucătorilor și eventualele probleme medicale. Căutăm un rezultat pozitiv și sper să-l găsim (n.r. – în Moldova). Există viitor și cred că ei pot face lucruri mai mari decât își pot închipui”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”