Închide meniul

Nicolae Dică, în locul lui Mutu la U21? Mirel Rădoi și-a dat acordul: „Nu mă voi opune!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 18:14

Nicolae Dică, în locul lui Mutu la U21? Mirel Rădoi și-a dat acordul: „Nu mă voi opune!

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dică, în locul lui Mutu la U21?

Dică este omul de încredere al lui Rădoi la echipa națională. Acesta i-a fost „secund” finului lui Gigi Becali și în perioada de la FCSB. Ulterior, Nicolae Dică a fost și el „principal” pe banca roș-albaștrilor, în stagiunea 2017-2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică, în locul lui Mutu la U21? Ce spune Mirel Rădoi

Dică, în locul lui Mutu la U21?  Dică a condus deja primul antrenament al tricolorilor mici înainte de cantonamentul preolimpic, astfel că pare o soluție bună pentru FRF, după plecarea lui Mutu. 

De altfel, Mirel Rădoi nu s-ar supăra dacă și-ar pierde asistentul. Acesta s-ar bucura să-l vadă pe Nicolae Dică pe banca României U21.

„În primul rând, deocamdată nu s-a pus problema, dar orice membru al staff-ului, dacă va veni la mine și îmi va spune că va merge undeva la mai bine, niciodată nu mă voi opune.

În al doilea rând, orice membru al staff-ului are o clauză de reziliere. Așa că pentru oricine e ușor, dacă-i plătește acea clauză și Federația îl întelege si el vrea sa mearga la un alt proiect nu-l poate opri nimeni”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă dinainte de România – Georgia.

Reclamă

Nicolae Dică a negociat și FCSB

Nicolae Dică a recunoscut că a negociat cu Gigi Becali. Secundul lui Mirel Rădoi a fost la reşedinţa milionarului, din Pipera, dar a refuzat să devină antrenorul lui FCSB.

Fostul atacant şi tehnician al roş-albaştrilor a ţinut să-i mulţumească lui Gigi Becali pentru că s-a gândit să îl readucă la echipa care nu a mai câştigat titlul din 2015. Discuţiile s-au încheiat după câteva ore, iar Becali a semnat în cele din urmă cu Dinu Todoran.

„Am fost şi surprins pe acolo, prin Pipera. Am fost la discuţii, am vorbit în mare, câteva ore, despre situaţia mea, despre ce vrea dânsul. Răspunsul îl ştiţi. Au fost mai multe motive pentru care am ajuns la acest răspuns. Discuţiile pe care le-am avut… Am plecat la un drum cu Mirel. Nu e ok să spun ce s-a discutat acolo!”, a mărturisit Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

Dică i-a pregătit pe roş-albaştri în 80 de meciuri şi a avut o medie de 1.95 puncte câştigate pe meci.

Recomandări
  • Banca naționalei U21 este liberă
  • Rădoi îl lasă pe Dică să preia postul

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și