Închide meniul

Nicolae Stanciu, avertizat după ce a fost prezentat la Wuhan: ”E distanță mare, aici va fi problema!” Mijlocașul poate rata meciurile naționalei

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 10:25

Nicolae Stanciu, avertizat după ce a fost prezentat la Wuhan: ”E distanță mare, aici va fi problema!” Mijlocașul poate rata meciurile naționalei

Nicolae Stanciu, avertizat după ce a fost prezentat la Wuhan

Profimediaimages

  • Nicolae Stanciu, avertizat după ce a fost prezentat la Wuhan
  • Ce i-a transmis Nicolae Dică internaționalului român

Nicolae Stanciu, avertizat după ce a fost prezentat la Wuhan

Mi se pare că a ratat doar o acţiune, cu Covid parcă. E vorba de nivel… nu s-ar pune problema să fie prea scăzut nivelul, problema ar fi de fus orar, ştiu ce am păţit cu Mitriţă când era în America. Jucând la cinci zile sau la o săptămână, avea nevoie de patru-cinci zile să îşi revină. Făcea două zile pe drum, dacă juca duminică sau luni era foarte greu. Dacă jucai trei meciuri, poate să îl ai apt pentru al treilea meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E distanţă mare, aici va fi problema, cu fusul orar. E un jucător important al echipei naţionale, cu personailitate, cu valoare arătată şi cred că va fi chemat în continuare. Gândirea noastră era că dacă joacă în campionatul din Arabia Saudită, e nivel mai scăzut şi nu poate juca la naţionlă. Şi în China poate fi, dar cred că va veni. Poate va rata primul joc. Nu poţi să pui jucătorii să joace trei meciuri în nouă zile”, a declarat Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Citește și:

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Wuhan

Nicolae Stanciu a fost prezentat la Wuhan. Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză.

Reclamă

Nicolae Stanciu a fost autorul celui mai surprinzător transfer al iernii. Mijlocașul de 28 de ani a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu chinezii de la Wuhan. Va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți.

”Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi face pe fani fericiți”, le-a transmis Stanciu fanilor, după ce i-a salutat în chineză.

Reclamă

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid