Închide meniul

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după România – Andorra! Borna atinsă de căpitanul „tricolorilor”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 18:55

Reclamă
Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după România – Andorra! Borna atinsă de căpitanul „tricolorilor

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după România - Andorra

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci la echipa naţională/ Profimedia

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după partida dintre România şi Andorra, încheiată cu scorul de 4-0. Căpitanul „tricolorilor” i-a depăşit pe cei doi foşti internaţionali în topul marcatorilor naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a fost unul dintre marcatorii României, în duelul de pe Arena Naţională, cu Andorra. Graţie victoriei, naţionala a urcat pe primul loc în grupa de calificare la EURO 2024. Mijlocaşul a punctat superb, din lovitură liberă, în prima repriză a partidei.

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după România – Andorra

După golul marcat în poarta Andorrei, Nicolae Stanciu a ajuns la 14 reuşite în tricoul naţionalei. După ce a atins această bornă, mijlocaşul i-a depăşit în topul golgheterilor „tricolorilor” pe Marius Lăcătuş, Adrian Ilie şi Claudiu Keşeru.

De asemenea, graţie reuşite de pe Arena Naţională, Nicolae Stanciu i-a egalat în topul golgheterilor pe Gabi Balint şi Bogdan Stancu.

Golgheterii naţionalei României sunt Adrian Mutu şi Gică Hagi, ambii cu câte 35 de goluri marcate sub tricolor.

Reclamă

După victoria cu Andorra, FRF a publicat bornele atinse de România, şi de „tricolori”. Pe lângă cifrele lui Stanciu, se mai numără şi faptul că echipa naţională este pe locul secund, din punct de vedere al meciurilor fără goluri primite în această campanie de calificare la EURO, după Portugalia.

„Tricolorii” au înregistrat cinci meciuri fără gol primit, din cele opt disputate, în timp ce lusitanii au păstrat poarta intactă în şase partide.

Bornele atinse de România, după duelurile din această lună:

Reclamă 4 / 0/3
  • 10 meciuri consecutive fără înfrângere
  • Nicolae Stanciu i-a egalat pe Gabi Balint și Bogdan Stancu în ierarhia marcatorilor României (14 goluri)
  • Răzvan Marin a bifat meciul cu numărul 50 pentru naționala României
  • Florinel Coman a marcat primul gol în tricoul naționalei mari
  • Daniel Bîrligea și Louis Munteanu au debutat la națională
  • România este a doua țară din preliminariile EURO 2024, din punct de vedere al meciurilor fără goluri primite – 5, la egalitate cu Franţa. Pe primul loc este Portugalia (6)

Nicolae Stanciu, mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0. Nicolae Stanciu a avut un discurs euforic după ce a marcat un gol fabulos în România – Andorra 4-0. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a marcat cu o execuţie magnifică pe Arena Naţională, în faţa a peste 20.000 de fani.

„E bine. Am zis că suntem acelaşi grup, suntem la fel cum am fost înainte de începutul acestei campanii. Ne gândim să fim sănătoşi şi să vină mai repede luna noiembrie şi să ajungem acolo unde ne dorim. Din punctul meu de vedere, la naţională nu avem cui să dăm replici sau palme. Păreri şi critici pot avea toţi. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine.

Jucăm pentru ţara noastră. Nimeni din echipă nu are nimic de răspuns pentru cineva. Nu toţi oamenii pot să fie de aceeaşi părere. Dacă reuşim să ne calificăm, sunt sigur că acei oameni care nu au crezut în noi vor fi bucuroşi. Am mai multe goluri marcate din cea poziţie. Îmi place să dau de acolo, portarii se aşteaptă să centrez. La naţională am ratat câteva, şi acum e normal ca altcineva să bată. Vreau să depindem de noi, nu îmi place să ajungem în situaţia să aşteptăm de la alte echipe. Noi trebuie să câştigăm meciul nostru. Sper, dacă se poate, să ne calificăm fără înfrângere. Sau, dacă se poate, să ne calificăm şi cu o înfrângere la European„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și