Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0: „Dacă ne calificăm, vor fi bucuroşi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 0:11 / Actualizat: 18 octombrie 2023, 16:15

Reclamă

Nicolae Stanciu, mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0 în preliminariile Euro 2024. Nicolae Stanciu a avut un discurs euforic după ce a marcat un gol fabulos în România – Andorra 4-0. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a marcat cu o execuţie magnifică pe Arena Naţională, în faţa a peste 20.000 de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai selecţionat jucător din naţionala lui Edi Iordănescu a ratat din toate poziţiile în remiza cu Belarus, scor 0-0, dar nu a iertat-o şi pe ultima clasată din grupă. Decarul reprezentativei tricolore a deschis scorul din lovitură liberă. După victoria cu Andorra, România a trecut pe primul loc.

Nicolae Stanciu, mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0

„E bine. Am zis că suntem acelaşi grup, suntem la fel cum am fost înainte de începutul acestei campanii. Ne gândim să fim sănătoşi şi să vină mai repede luna noiembrie şi să ajungem acolo unde ne dorim. Din punctul meu de vedere, la naţională nu avem cui să dăm replici sau palme. Păreri şi critici pot avea toţi. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine.

Jucăm pentru ţara noastră. Nimeni din echipă nu are nimic de răspuns pentru cineva. Nu toţi oamenii pot să fie de aceeaşi părere. Dacă reuşim să ne calificăm, sunt sigur că acei oameni care nu au crezut în noi vor fi bucuroşi. Am mai multe goluri marcate din cea poziţie. Îmi place să dau de acolo, portarii se aşteaptă să centrez. La naţională am ratat câteva, şi acum e normal ca altcineva să bată. Vreau să depindem de noi, nu îmi place să ajungem în situaţia să aşteptăm de la alte echipe. Noi trebuie să câştigăm meciul nostru. Sper, dacă se poate, să ne calificăm fără înfrângere. Sau, dacă se poate, să ne calificăm şi cu o înfrângere la European„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Pentru mijlocaşul de la Damac FC a fost al 14-lea gol în 64 de selecţii. Mai marcase în această campanie de calificare în victoriile cu Belarus (2-1) şi Kosovo (2-0).

Reclamă

România – Andorra 4-0. Tricolorii au trecut pe primul loc în clasament

România – Andorra 4-0. Tricolorii au trecut pe primul loc în clasament. Naţionala lui Edi Iordănescu a obţinut cea mai clară victorii din preliminarii şi a trecut pe primul loc.

România avea nevoie de victorie într-un meci disputat pe Arena Naţională fără obişnuiţii spectatori, dar cu tribunele pline de copii. Căpitanul Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 23, dintr-o lovitură liberă trimisă direct la vinclu. În minutul 28 Bancu a pasat perfect pentru Ianis Hagi care a preluat şi a înscris cu un şut din careu.

Ianis Hagi l-a şicanat apoi pe Marc Garcia, care l-a faultat în careu şi s-a dictat penalty, transformat de Răzvan Marin şi la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru România. Imediat după pauză Hagi i-a pasat lui Florinel Coman şi acesta a înscris, în minutul 50, făcând 4-0. Tricolorii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, dar victoria o duce pe România pe primul loc al grupei I, cu 16 puncte. Pe locul secund e Elveţia, cu 15 puncte, iar Israel e pe locul 3, cu 11 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și