Închide meniul

Nicolae Stanciu, OUT de la echipa națională! Motivele pentru care mijlocașul nu a prins lotul lui Edi Iordănescu! Hai, România! În fiecare zi!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2022, 10:27 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:46

Nicolae Stanciu, OUT de la echipa națională! Motivele pentru care mijlocașul nu a prins lotul lui Edi Iordănescu! Hai, România! În fiecare zi!

Nicolae Stanciu, idol în Cehia

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

Nicolae Stanciu e OUT de la echipa națională pentru primele meciuri din Liga Națiunilor! Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe mijlocașul transferat în China, în urmă cu câteva luni. Motivele selecționerului sunt întemeiate, deoarece fostul jucător de la FCSB nu a evoluat în acest an, în niciun joc oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt motiv pentru care Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe Stanciu, la această acțiune, este și acela că mijlocașul ar fi nevoit să stea în carantină, aproximativ o lună! Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii pe care echipa națională s-a bazat, în ultimii ani, dar transferul în China a făcut destul de dificilă aducerea lui.

Nicolae Stanciu, OUT de la echipa națională

Stanciu va fi o absență importantă pentru România, iar Edi Iordănescu și-ar fi dorit să se poată baza pe el, măcar la două din cele patru jocuri.

„Nu ştiu, să vedem ce va fi cu Stanciu. Depinde foarte mult de condiţiile de acolo, când joacă. Nicolae e un profesionist, nu poţi să-i conteşti valoarea. Problema este să joace”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, acum o lună.

Constantin Budescu l-ar fi vrut pe Nicolae Stanciu la echipa națională

Constantin Budescu crede că Nicolae Stanciu nu poate lipsi de la echipa națională și l-a îndemnat pe selecționerul Edi Iordănescu să-l convoace la acțiunile următoare ale tricolorilor.

Reclamă

„Este destul de greu, dar nu cred că e imposibil să vii de acolo. Faci în jur de 15-16 ore cu totul. Îți revii in 2-3 zile. Îți revii. Poate nu prinzi primul meci, dar următoarele le prinzi sigur.

Eu zic că poate fi chemat. De ce nu? Stanciu a fost printre cei mai buni jucători în ultima perioadă și trebuie chemat la echipa națională”, a spus Constantin Budescu, în exclusivitate pentru www.as.ro.

Stanciu a semnat pe trei ani cu Wuhan, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul românului.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și