Închide meniul
EXCLUSIV

Hai, România! În fiecare zi. Nicolae Stanciu, aşteptat să revină la echipa naţională: „Nu poţi să-i conteşti valoarea”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 21:14

Hai, România! În fiecare zi. Nicolae Stanciu, aşteptat să revină la echipa naţională: „Nu poţi să-i conteşti valoarea

Nicolae Stanciu, aşteptat la naţionala României de Mihai Stoichiţă

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Naţionala României se pregăteşte pentru startul într-o nouă campanie de calificare. Drumul spre EURO 2024 trece prin Nations League, iar Antena 1 transmite meciurile tricolorilor în următorii 6 ani. Edi Iordănescu speră să se poată baza şi pe Nicolae Stanciu la meciurile din luna iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu încă nu a bifat încă nicio prezenţă în tricoul noii sale echipe, Wuhan Three Towns. Campionatul din China va lua startul abia la jumătatea lunii viitoare.

Nicolae Stanciu, aşteptat de Mihai Stoichiţă la naţionala României

Nu ştiu, să vedem ce va fi cu Stanciu. Depinde foarte mult de condiţiile de acolo, când joacă. Nicolae e un profesionist, nu poţi să-i conteşti valoarea. Problema este să joace„, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu este noul jucător al nou-promovatei Wuhan Three Towns. Internaționalul român a plecat de la Slavia Praga și va evolua, timp de trei ani, în China. Chiar dacă a schimbat continentul și va juca la peste 7.500 de kilometri distanță, Stanciu va avea în continuare porțile deschise la prima reprezentativă.

Edi Iordănescu, detalii despre situaţia lui Nicolae Stanciu

Edi Iordănescu îl vrea pe Nicolae Stanciu la naţionala României, chiar şi după transferul mijlocaşului de la Slavia Praga în China. Mesajul selecţionerului este unul clar, înainte de meciurile din luna iunie, din Liga Naţiunilor: „M-aş bucura să prindă două-trei meciuri”.

Reclamă

Ieri am discutat cu el. Are o situaţie inedită. Are soţia în România şi e însărcinată, va naşte undeva în luna iunie. Din păcate, situaţia de acolo este neplăcută şi cu covidul.

Începe campionatul mai târziu. Eu m-aş bucura să prindă două-trei meciuri. După care, vom vedea cum îl putem aduce. Echipa naţională are nevoie de Nicolae Stanciu”, a spus Edi Iordănescu, prezent la alegerile FRF.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, aşteptat la echipa naţională
  • Anunţul făcut de Mihai Stoichiţă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și