Închide meniul

„Nu mai are motivație!” Răzvan Lucescu, discurs uluitor despre Mirel Rădoi. Cum a comentat decizia selecționerului să plece de la echipa națională

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 19:12

„Nu mai are motivație! Răzvan Lucescu, discurs uluitor despre Mirel Rădoi. Cum a comentat decizia selecționerului să plece de la echipa națională

Răzvan Lucescu, despre Mirel Rădoi

Profimediaimages

  • Răzvan Lucescu, discurs uluitor despre Mirel Rădoi
  • Cum a comentat decizia selecționerului să plece de la echipa națională

Răzvan Lucescu e de părere că Mirel Rădoi și-a pierdut din motivație la echipa națională. Chiar și așa, actualul antrenor de la PAOK crede că Mirel nu e de condamnat pentru că vrea să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, despre Mirel Rădoi: „Nu mai are motivație!”

În cazul unei victorii cu Islanda, România este cu un pas și jumătate la barajul de calificare la Campionatul Mondial. În ultimul meci din grupă, naționala lui Mirel Rădoi are meci cu codașa Liechtenstein, victimă sigură, în mod normal

„E obligatoriu să facem cele șase puncte. Cred că vom avea adversari care sunt sub nivelul echipei naționale. E o șansă mare pentru a prinde locul 2, iar la baraj nu se știe ce va fi. Nu contează ce a fost în 2011, 2012… dacă Mirel a simțit că trebuie să-și anunțe plecarea, înseamnă că a făcut bine pentru el. Dacă cineva decide să plece, înseamnă că nu mai are la fel de multă motivație”, a spus Răzvan Lucescu.

Reclamă

România este pe locul secund în grupă, cu 13 puncte, la o singură lungime în fața Macedoniei de Nord și a Armeniei. Islanda, pe de altă parte, nu mai are șanse să ajungă la Mondial, fiind abia pe poziția a cincea, cu 8 puncte.

Citește și:

Răzvan Lucescu: „Mirel Rădoi a făcut treabă bună!”

Lucescu Jr. consideră că mandatul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României este unul de succes. Fostul selecționer a transmis un mesaj de încurajare înaintea „dublei” decisive cu Islanda și Liechtenstein.

Reclamă

„Mirel Rădoi a făcut o treabă foarte bună, fotbalul românesc e foarte jos, avem jucători talentați, dar cu o educație modestă pentru fotbalul de nivel înalt. Calificarea la baraj ar însemna enorm pentru Mirel Rădoi și un pas înainte pentru fotbalul românesc. Jucătorii sunt acolo, sunt obligați să dea totul pentru echipa națională.

Este o șansă importantă pentru ei să ajungă la un Campionat Mondial, deci motivarea lor trebuie să fie uriașă. Nu cred că anunțul lui Mirel poate să-i afecteze. Eu cred că ne vom califica la baraj, iar apoi să dea Dumnezeu să ne calificăm și la Campionatul Mondial”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Naționala României a înregistrat un singur eșec în ultimele cinci meciuri din această campanie de calificare. Tricolorii au cedat cu Germania, scor 1-2, dar au urcat pe locul secund după victoria cu Armenia, scor 1-0. În septembrie, România le-a învins pe Islanda și Liechtenstein, 2-0 în ambele meciuri, și a remizat cu Macedonia de Nord, 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Joi, 11 noiembrie se joacă România – Islanda, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua, iar duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – România, de la ora României 19:00, la Vaduz.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”