Închide meniul

"Nu pot să-l înţeleg nici pe Rădoi, nici Federaţia". Dennis Man a insistat să fie convocat la naţionala de tineret

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2020, 15:40

"Nu pot să-l înţeleg nici pe Rădoi, nici Federaţia". Dennis Man a insistat să fie convocat la naţionala de tineret

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man a fost convocat la naţionala de seniori a României

Micii tricolori sunt obligaţi să câştige pentru a ajunge la turneul final. Adrian Mutu nu se poate baza pe Man, iar Ioan Becali a răbufnit. Impresarul nu înţelege decizia luată de FRF şi de Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali şi-ar fi dorit ca Dennis Man să joace pentru România U21

"A fost o răsplată pentru Man să îl aduci la echipa naţională să joace, dar când tu ai un meci la Under 21, îl ţii pe Ianis la Under 21, păi de ce nu îl ţii şi pe Man la U21? Păi eu nu pot să înţeleg, nici pe Mirel, nici Federaţia! Păi ce şanse mai avem noi cu calificarea? Niciuna!

Eu ştiu din surse că Man a vrut să meargă la echipa lui Mutu! Nu a vrut Rădoi, probabil în combinaţie cu Federaţia pentru că Mutu l-a vrut vă spun eu asta! Păi cum să nu îl vrea pe Man? Man dacă trebuia chemat trebuia chemat la meciurile celelalte, nu la astea. Atunci, după coronavirus, cum s-a făcut bine, nu îl chemi că a avut coronavirus, dar dacă a jucat la Steaua cheamă-l mă frate la echipa naţională, poate juca cu Islanda.

Dar asta cu Man e de neînţeles, cel puţin eu nu o înţeleg şi la nivelul Federaţiei şi la nivelul antrenorilor. Probabil Rădoi a zis 'domne am făcut greşeala şi nu l-am luat atunci în meciurile alea hai să îl răsplătesc acum', acum e prea târziu noi aveam nevoie acum la tineret marţea viitoare", a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Dennis Man a fost titularizat de Mirel Rădoi în amicalul dintre România şi Belarus, câştigat de tricolori cu 5-3. Atacantul de 22 de ani a jucat până în minutul 57, când a fost înlocuit cu Alexandru Băluţă.

Reclamă

"Într-un fel îmi pare rău (n.r. de România U21), îmi doream foarte mult să fiu alături de ei, am jucat toate meciurile acolo, dar pe de altă parte mă bucur că sunt aici. Până la urmă toți jucătorii își doresc să fie la echipa națională”, a precizat Dennis Man la finalul disputei cu Belarus.

Jucătorul de la FCSB are şansa de a se remarca în cele două meciuri rămase din Liga Naţiunilor. România va juca duminică împotriva Norvegiei, iar trei zile mai târziu îşi încearcă forţele cu Irlanda de Nord.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Man a înscris 9 goluri în acest sezon din Liga 1
  • Mirel Rădoi l-a chemat la reprezentativa de seniori a României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și