Închide meniul

”Nu poți să-l expui!” Edi Iordănescu a făcut anunțul așteptat de toți fanii FCSB! Când va reveni Florinel Coman

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 15:08

”Nu poți să-l expui!” Edi Iordănescu a făcut anunțul așteptat de toți fanii FCSB! Când va reveni Florinel Coman

Florinel Coman poate reveni pe teren chiar în derby-ul cu Rapid

Hepta

FCSB nu vrea să-l expună pe Florinel Coman, chiar dacă acesta ar putea reveni la antrenamente din decembrie, anul acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme. Până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare seriosă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui”, a declarat Florinel Coman la Realitatea Sportivă.

Edi Iordănescu așteaptă revenirile lui Florinel Coman și Tavi Popescu

Edi Iordănescu a comparat situația echipe de anul trecut cu cea de acum. Tehnicianul de la FCSB abia așteaptă să aibă la dispoziție toți jucătorii.

E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni.

Totuși, să fim realiști, anul trecut exista un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate”, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și