Închide meniul

"Numai un prost pleacă de la naţională!" Anghel Iordănescu îl critică pe Mirel Rădoi. "A ratat o calificare extrem de accesibilă cu Islanda"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 19 noiembrie 2020, 20:27

"Numai un prost pleacă de la naţională!" Anghel Iordănescu îl critică pe Mirel Rădoi. "A ratat o calificare extrem de accesibilă cu Islanda"

profimediaimages

Mirel Rădoi nu va pleca de la naţionala României pentru că nu este un prost, spune Anghel Iordănescu

Recunoscut drept un selecţioner care punea accent pe jocul defensiv, Anghel Iordănescu l-a taxat pe Mirel Rădoi, cel care a spus că vrea ca România să joace spectaculos cu orice risc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu: "Mirel Rădoi a devenit înţelept"

"După această perioadă avem un selecţioner înţelept. A dovedit că a devenit înţelept după ultimele 4-5 luni. Cu siguranţă a făcut o evaluare corectă a ceea ce reprezintă fotbalul românesc în acest moment.

Cred că a înţeles că filosofia lui nu se poate aplica la ce avem acum la echipa naţională. A jucat ofensiv şi am marcat patru goluri şi a primit nouă, mă refer la Liga Naţiunilor.

Filosofia lui poate fi pusă în practică când ai cu totul şi cu totul altceva la echipa naţională. Calităţile jucătorilor noştri dictează şi modului de joc şi stitlul de joc. Dacă joci cuşapte jucători ofensivi, poţi să iei patru, cum ai luat în Norvegia", a spus Iordănescu.

"Cosmin Contra şi Mirel Rădoi au ajuns prea repede la echipa naţională"

Omul care a dus România în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1994 este convins că Mirel Rădoi va rămâne la echipa naţională. Chiar actualul selecţioner a dat asigurări că nu pleacă, după partida din Irlanda de Nord

Reclamă

"Numai un prost poate să plece de la echipa naţională. Şi nu este cazul lui Mirel Rădoi. Sunt antrenori care au muncit o viaţă întreagă, cu rezultate, şi nu au ajuns la echipa naţională.

Chiar dacă se mai alintă, trebuie să înţeleagă că echipa naţională înseamnă enorm de mult. Echipa naţională îi dă statul de antrenor valoros şi va fi un antrenor valoros", a mai declarat Iordănescu.

"Mirel Rădoi a învăţat pe spatele echipei naţionale"

Iordănescu i-a criticat pe şefii Federaţiei pentru că au numit selecţioneri tineri, precum Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

"Şi el, şi Contra au ajuns prea repede la echipa naţională. A învăţat pe spatele echipei naţionale. S-a ratat o calificare, una extrem de accesibilă, cu Islanda", a mai spus Iordănescu la Digi Sport.

Acesta a recunoscut că şi el a ratat o calificare la îndemână, la Euro 2004. În meciul decisiv, din Danemarca, România a fost egalată în minutele de prelungire, după un corner executat neinspirat de Dorinel Munteanu, care i-a ajutat pe nordici să plece în atac şi să înscrie golul de 2-2.

"Iordănescu trebuia să intre pe teren, să-l ia de mână pe Dorinel şi să-i spună să stea în banca lui, să bată corner scurt", a glumit Iordănescu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și