Închide meniul

Octavian Popescu are probleme medicale! Anunţul lui Daniel Pancu despre starea de sănătate a jucătorului

Bogdan Stănescu Publicat: 18 noiembrie 2023, 8:30

Reclamă
Octavian Popescu are probleme medicale! Anunţul lui Daniel Pancu despre starea de sănătate a jucătorului

Octavian Popescu are probleme medicale

Octavian Popescu, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Octavian Popescu are probleme medicale. „Perla” lui Gigi Becali a acuzat dureri musculare, iar selecţionerul naţionalei U21, Daniel Pancu, a precizat că acesta e motivul pentru care nu l-a putut introduce în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pancu a subliniat că nu ştie încă dacă se va putea baza pe Tavi Popescu la meciul cu Elveţia.

Octavian Popescu are probleme medicale

Octavian Popescu a avut ceva probleme musculare, la inghinal aductor zilele astea. Azi am întrebat dacă poate intra, a spus că nu se simte (n.r.: în stare să joace), nici nu era cazul, pentru că scorul era unul lejer pentru noi. Asta nu știu (n.r.: dacă va juca împotriva Elveției), vom vedea ce se întâmplă mâine și vom lua o decizie”, a declarat Daniel Pancu după România U21 – Albania U21 5-0.

Daniel Pancu a fost în culmea fericirii după România U21 – Albania U21 5-0. Selecționerul „tricolorilor mici” a vorbit despre marele succes al elevilor săi, de pe stadionul din Giulești.

Partida dintre România U21 și selecționata similară din Albania a contat pentru etapa a 4-a a preliminariilor pentru EURO 2025. Duelul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Selecționerul echipei naționale U21 este de părere că elevii săi au intrat în lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2025, în urma acestui rezultat. De asemenea, Daniel Pancu a dezvăluit că unul dintre obiectivele României a fost acela de a nu primi gol.

De asemenea, selecționerul a vorbit și despre următoarea partidă a „tricolorilor mici”. Reprezentativa U21 se va duela cu selecționata similară din Elveția, marți, de la ora 19:30.

„E foarte important că am învăţat multe din meciul tur cu Albania”

„A fost obiectivul nostru să nu primim gol. Chiar dacă Albania nu a avut azi ocazii de a marca, are jucători buni în atac și o medie bună de goluri de când joacă împreună. Prin organizarea noastră nu le-am dat posibilitatea să aibă ocazii clare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că a fost întâmplare în tur. Puteam să avem 4-0, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. E foarte important că am învățat multe din acel meci (n.r – meciul tur cu Albania, pierdut cu 2-3). Greșelile nu le-am repetat și azi nu cred că are nimeni ceva de comentat sau de pus la îndoială scorul. Cu siguranță nu eram omogeni atunci, nu cunoșteam jucătorii bine. Acum îi cunosc foarte bine pe majoritatea.

(n.r – debuturile lui Akdag, Musi și Blănuță) A fost foarte bine din multe puncte de vedere, inclusiv acesta al debuturilor. Scorul ne-a permis să experimentăm și un sistem nou, un 3-4-3. Ne mai gândim până la jocul cu Elveția. S-au prezentat foarte bine la debut. Danciu a debutat cu gol. Îi felicit pe absolut toți.

Elveția e o echipă foarte valoroasă. E o grupă foarte echilibrată și au o forță ofensivă impresionantă. După victoria de azi am intrat cu șanse reale la calificare. Avem un joc mai puțin decât adversarul nostru de azi și avem și meciul direct. Lupta rămâne deschisă până la final, dar azi ne-am înscris cu adevărat în lupta pentru calificare”, a spus Daniel Pancu, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și