Închide meniul
Foto

Olimpiu Moruţan, în tribune la meciul cu Liechtenstein! Imagini cu „tricolorul” care a avut ghinionul de a rata EURO 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 22:29

Reclamă
Olimpiu Moruţan, în tribune la meciul cu Liechtenstein! Imagini cu „tricolorul” care a avut ghinionul de a rata EURO 2024

Olimpiu Moruţan, în tribune la meciul cu Liechtenstein! Imagini cu "tricolorul" care a avut ghinionul de a rata EURO 2024

Olimpiu Moruţan, în tribune, la meciul naţionalei / captura Antena 1

Olimpiu Moruţan a fost surprins în tribune la meciul cu Liechtenstein! Unul dintre jucătorii exponenţiali din preliminarii a venit să îşi încurajeze colegii la partida cu Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan s-a accidentat într-un meci din Cupa Turciei al lui Ankaragucu cu Beşiktaş şi a fost operat. El a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

Olimpiu Moruţan, în tribune la meciul cu Liechtenstein! Imagini cu „tricolorul” care a avut ghinionul de a rata EURO 2024

Moruţan a fost susţinut de jucătorii naţionalei şi de selecţionerul Edi Iordănescu după accidentarea gravă pe care a suferit-o.

Moruţan speră într-o refacere cât mai bună după ce a fost operat. Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Nicolae Stanciu a fost copleşit de emoţii la întâlnirea cu Olimpiu Moruţan din cantonamentul naţionalei. Moruţan ratează EURO 2024 din cauza unei accidentări, dar a ţinut să vină şi să le transmită un mesaj de încurajare colegilor săi.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României, a fost unul dintre cei mai emoţionaţi jucători în momentul în care l-a văzut pe Olimpiu Moruţan în cantonament. Stanciu a promis că va juca şi cu gândul la Moruţan la Campionatul European din Germania.

„Suntem pregătiţi toţi, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână. Avem aceste două meciuri să punem la punct ultimele detalii. Ce îmi doresc cel mai mult este să ajungem cu toţii sănătoşi în Germania. Mingile sunt foarte bune, normal că se simte atmosfera de EURO. Ştiam că va veni Olimpiu pentru că am ţinut legătura cu el. Ne-am bucurat mult. Într-un fel, mi s-a rupt şi inima când l-am văzut în ghips şi în cârje, ştim prin ce trece. Este un caracter frumos, este mereu pozitiv, mai mult el ne-a dat acest optimism. Sperăm să mai vină pentru că ştie cât de mult în iubim. Vom juca şi cu gândul la el la acest EURO. Ar fi super să fie stadionul plin cu Liechstenstein. Toată România este alături de noi în această perioadă. Noi îi aşteptăm pe fani să vină în număr mare şi în Germania”, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Olimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024

Olimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024. Internaţionalul român de 25 de ani s-a accidentat grav la echipa de club şi va rata Campionatul European din Germania.
Moruţan s-a operat pe 25 aprilie, chiar de ziua sa, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, iar acum se recuperează.

Reclamă

Înaintea ultimelor două meciuri de pregătire premergătoare Campionatului European din această vară, Olimpiu Moruţan a fost la Mogoşoaia, acolo unde şi-a vizitat coechipierii. Moruţan a fost primit cu braţele deschise, iar jucătorii lui Edi Iordănescu s-au bucurat foarte mult să îşi revadă colegul.

România dispută în aceste momente ultimul amical dinainte de EURO 2024, cel cu Liechtenstein. Partida este transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și