Închide meniul

Pe ce stadion va disputa România ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor! Când vor fi puse în vânzare biletele

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2024, 16:44

Reclamă
Pe ce stadion va disputa România ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor! Când vor fi puse în vânzare biletele

Pe ce stadion va disputa România ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor

Jucătorii naţionalei, înaintea unui meci/ Profimedia

FRF a anunţat pe ce stadion va disputa România ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor. „Tricolorii” vor întâlni Kosovo şi Cipru, la jumătate lunii noiembrie, pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a înregistrat victorii pe linie în primele patru meciuri din grupa de Liga Naţiunilor. „Tricolorii” au punctaj maxim şi mai au nevoie de cel puţin un egal în duelul cu Kosovo, pentru a fi siguri de câştigarea grupei.

Pe ce stadion va disputa România ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor

Pe 15 noiembrie, România va înfrunta Kosovo. Partida se va disputa de la ora 21:45, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Trei zile mai târziu, „tricolorii” se vor duela cu Cipru.

FRF a anunţat că ambele meciuri se vor juca pe Arena Naţională. Ultimul duel disputat acasă de „tricolori” s-a desfăşurat pe stadionul din Ghencea. Starea gazonului nu este cea mai bună, astfel că oficialii Federaţiei au luat decizia de a muta naţionala pe cel mai mare stadion al ţării.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 18 octombrie, pe site-urile oficiale. Cel mai ieftin bilet va costa 35 de lei, la peluze, iar pentru a sta în tribune, fanii vor plăti pentru un tichet suma de 60 de lei, notează frf.ro.

Reclamă
Reclamă

Ultima dată, România a jucat pe Arena Naţională în luna martie. La momentul respectiv, „tricolorii” s-au duelat cu Irlanda de Nord, într-un meci amical, încheiat cu scorul de 1-1.

În partida tur cu Kosovo, România s-a impus categoric, scor 3-0. Dennis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au marcat pentru naţională. Şi duelul cu Cipru din tur a fost câştigat cu aceaşi scor de naţionala lui Mircea Lucescu. În această partidă, pentru „tricolori” au marcat de asemenea Dennis Man şi Răzvan Marin, cât şi Radu Drăguşin.

UEFA a sancționat România după meciul cu Lituania, din Ghencea

UEFA a sancționat România după meciul cu Lituania, din Ghencea! Federația Română de Fotbal a primit nota de plată, pentru partida disputată în luna septembrie.

Reclamă

La meciul cu Lituania, câștigat de România cu scorul de 3-1, unii spectatori au avut un comportament neadecvat și au afișat un banner neadecvat pentru un eveniment sportiv.

Suma pe care FRF trebuie să o plătească celor de la UEFA este de 22.500 de euro, pentru bannerul afișat de suporterii echipei naționale. De asemenea, din cauza comportamentului fanilor, Federația a mai primit o amendă, în valoare de 30.000 de locuri.

Totodată, FRF va scoate la vânzare cu 3000 de bilete mai puțin față de capacitatea stadionului pentru meciul cu Kosovo, de pe data de 15 noiembrie. Meciul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 21.45.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și