Închide meniul

”Păi mie nu mi-au dat viteză și aveam șapte victorii?” Marius Șumudică, reacție savuroasă după ce a fost întrebat despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 noiembrie 2021, 22:31 / Actualizat: 10 noiembrie 2021, 0:02

”Păi mie nu mi-au dat viteză și aveam șapte victorii?” Marius Șumudică, reacție savuroasă după ce a fost întrebat despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB

Marius Șumudică se ține de cuvânt

Profimedia

Marius Șumudică, reacție savuroasă despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB

Marius Șumudică a avut o reacție savuroasă când a fost întrebat despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali a criticat jocul echipei, deși gruparea roș-albastră a avut o serie de șapte victorii consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul sezonului, când era la CFR Cluj, Marius Șumudică a câștigat și el șapte meciuri la rând. Cu toate aceastea, șefii din Gruia l-au demis.

Păi mie nu mi-au dat viteză și aveam șapte victorii? Șapte din șapte aveam și cred că eram la vreo 12 puncte de FCSB și 15 de Universitatea Craiova”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Citește și:

Cutremur la FCSB! Gigi Becali vrea să preia comanda

Ceva mai mult de două luni a durat liniștea la FCSB. Gigi Becali a răbufnit la adresa echipei și a criticat jocul formației antrenate de Edi Iordănescu.

Becali vrea să fie din nou cel care comandă la FCSB, dar nu se poate băga peste antrenorul său. Gigi Becali trebuie să plătească o avere dacă se gândește să scape de Edi Iordănescu până la vară. 500.000 de euro este clauza de reziliere a tehnicianului la FCSB.

Reclamă

Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă”, a spus Becali la Pro X.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și