Închide meniul

Presa din Spania i-a făcut praf pe „tricolori” după ce l-au ironizat în vestiar pe Vinicius: „Gest urât! Sunt obsedați de el”

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 18:35

Reclamă
Presa din Spania i-a făcut praf pe tricolori” după ce l-au ironizat în vestiar pe Vinicius: Gest urât! Sunt obsedați de el”

Presa din Spania i-a făcut praf pe tricolori după ce l-au ironizat în vestiar pe Vinicius

Bucuria din vestiarul echipei naționale / Captură FRF.TV

Presa din Spania i-a făcut praf pe tricolori după ce l-au ironizat în vestiar pe Vinicius! Jurnaliștii iberici i-au „taxat” pe jucătorii echipei naționale, care au râs de starul celor de la Real Madrid după ce s-au calificat la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a pornit de la un videoclip în direct făcut de Andrei Rațiu, din vestiar, după meciul cu Israel, care a adus calificarea României la EURO 2024. Atunci, jucătorul celor de la Rayo Vallecano, dar și Andrei Burcă și Marius Marin au râs de vedeta de la Real Madrid, care a fost marcat excelent de Rațiu într-un meci din La Liga.

Presa din Spania i-a făcut praf pe „tricolori” după ce l-au ironizat în vestiar pe Vinicius! Ce s-a scris despre gestul jucătorilor

În filmarea respectivă, Andrei Rațiu, Andrei Burcă și Marius Marin l-au ironizat pe starul de la Real Madrid, prin următoarele mesaje: „Vinicius, unde ești” ; „Vini, te rup!”.

Totuși, este de notat faptul că Andrei Rațiu nu a spus nimic despre brazilian, dar acesta râdea, având în vedere spusele colegilor. Având acest lucru în vedere, jurnaliștii spanioli i-au făcut praf pe jucătorii echipei naționale:

„Gest urât făcut de Rațiu la adresa lui Vinicius după calificarea la EURO! Jucătorul lui Rayo Vallecano a pornit un live pentru a sărbători cu fanii. În filmare se observă că Rațiu și câțiva colegi își amintesc de fotbalistul lui Real Madrid. ‘Vinicius, Vini, unde ești?’ s-a auzit în live-ul lui Rațiu.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când Rațiu face un comentariu despre fotbalistul brazilian. După ce s-a apărat excelent contra lui Vinicius în meciul cu Real, el a spus răzând la finalul meciului: ‘Vini nu mă prinde!’. Acum a avut o nouă ocazie să își amintească de rivalul de la Real”, au notat jurnaliștii de la eldesmarque.es.

De asemenea, și cei de la as.com au scris: „Sunt obsedați de Vinicius! Detaliul urât arătat de jucătorul lui Rayo la bucuria României! Rațiu l-a anihilat pe brazilian în meciul de pe Bernabeu, iar după calificarea naționalei la EURO și-a amintit de el într-un live pe rețelele sociale”.

Andrei Rațiu, live din vestiarul României

După fluierul de final al meciului cu Israel, în vestiarul echipei naționale a început o adevărată petrecere. Andrei Rațiu, fundașul care a avut o prestație excelentă în partida din Ungaria, a pornit un videoclip în direct și a făcut publică bucuria coechipierilor.

Reclamă 4 / 0/3

În filmarea respectivă, Andrei Burcă și Marius Marin au venit lângă Rațiu și au râs pe seama lui Vinicius, jucătorul celor de la Real Madrid. Cei doi jucători ai naționalei au făcut referire la partida dintre echipa lui Carlo Ancelotti și Rayo Vallecano, în care Andrei Rațiu l-a marcat excelent pe superstarul brazilian.

Mai apoi, în cadru, a apărut și Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Parma, care a încasat un cartonaș roșu în duelul cu Israel. Acesta a fost apostrofat, în glumă, de colegii săi și a oferit o reacție spectaculoasă:

„(n.r. Ce ai făcut, bă?) Îmi pare rău că v-am băgat în sperieți”, a răspuns Valentin Mihăilă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și