Închide meniul

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iulie 2024, 10:40

Reclamă
Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România - Olanda 0-3

Jucătorii naţionalei, după România - Olanda 0-3 / Profimedia Images

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3. Mai multe publicaţii din ţara noastră vecină au criticat dur prestaţia tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la Sportal.hu au remarcat că România s-a calificat în optimi de pe primul loc în grupă, în timp ce Olanda a terminat grupa pe locul 3. Publicaţia respectivă a punctat că, după joc, ar fi trebuit să fie exact invers.

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

Olanda a învins România cu 3-0 în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal, la Munchen, marți seara, pentru a se califica în sferturi. Românii au început curajos, în atac, însă Cody Gakpo i-a adus pe olandezi la conducere la jumătatea primei reprize.

De atunci, olandezii au stat în control și ar fi putut câștiga cu mai mult de trei goluri (…)

Până la urmă, e greu să găsești un jucător olandez care să nu fi avut cel puțin o ocazie, în timp ce contraatacurile românești au fost în mare parte complet inofensive. România s-a clătinat în prima repriză, după o altă acțiune grozavă a lui Gakpo, Donyell Malen a șutat cu ușurință în poartă, din apropiere (0-2), iar apoi a marcat din nou la final. ‘Oranje’ a câștigat pe deplin meritat”, au scris jurnaliştii de la nemzetisport.hu.

Reclamă
Reclamă 4

„Românii abia au ajuns la poartă”

Jurnaliştii de la origo.hu au avut un discurs şi mai acid după meciul România – Olanda 0-3, care a trimis reprezentativa lui Koeman în sferturile de finală de la EURO 2024.

Olanda i-a învins fără drept de apel pe românii teribil de slabi, în optimile europene. Naționala de fotbal a Olandei a învins România foarte simplu, chiar dacă a jucat la jumătate de turație. Olandezii au ratat ocaziile una după alta, iar românii abia au ajuns la poartă”, au scris aceştia.

Naționala de fotbal a Olandei a obținut o victorie foarte clară, cu trei goluri în fața României, în penultima optime a Campionatului European.

Reclamă

Pe baza trecutului și a lotului naționalelor României și Olandei, am putea crede că prima a ajuns în optimile de finală ale Campionatului European de pe locul trei în grupă, iar cea din urmă ca prima. Dar s-a întâmplat invers”, au punctat cei de la sportal.hu.

Edi Iordănescu, anunţ de ultimă oră despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce România a fost eliminată de la EURO 2024 şi a făcut un anunţ despre viitorul său. Selecţionerul a spus că România a plecat cu „sufletul frânt”  după înfrângerea cu Olanda.

Mai mult, Edi Iordănescu a avut un mesaj de mulţumire pentru jucători şi a vorbit despre parcursul perfect şi din preliminarii. Mai mult, selecţionerul România le-a cerut iertare fanilor despre care a spus că sunt „campionii Europei”. Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său şi a spus că va lua o decizie după o discuţie cu familia.

„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor, au depăşit limite, au depăşit aşteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câştigat grupa. E greu să depăşeşti zeci de ani de decalaje faţă de fotbalul românesc. Le mulţumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să pune presiune pe construcţia lor. Am fost intenşi, i-am pus în dificultate. Vedeţi că toate golurile lor sunt acţiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoţie. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

(Rămâneţi sau nu?) Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu, citat de sport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Denis Drăguş visează la Campionatul Mondial, după parcursul de vis al României de la EURO: „E principalul obiectiv!”

18:35

Marcel Puşcaş îi cere lui Răzvan Burleanu să îl numească selecţioner al României pe Dorinel Munteanu: „E cea mai bună soluţie”

18:34

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

17:59

Spania – Germania LIVE TEXT, ora 19:00! Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024. Echipele de start

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și