Închide meniul

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după accidentarea horror suferită de Ianis Hagi. „O să-mi doresc să vorbesc cu el în cel mai scurt timp!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 17:21

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după accidentarea horror suferită de Ianis Hagi. „O să-mi doresc să vorbesc cu el în cel mai scurt timp!

Edi Iordănescu, selecționerul României

AS.ro

Ianis Hagi s-a „rupt” în startul meciului de Cupă dintre Rangers şi Stirling. A fost supus unui RMN şi a primit veşti teribile. Nu va mai putea evolua în acest sezon şi riscă să rateze şi startul campaniei de UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, prima reacție după accidentarea lui Ianis Hagi

„O veste proastă atât pentru el, cât şi pentru noi toţi. O să doresc să cu el în cel mai scurt timp. Este un tânăr cu foarte mult potenţial, e o pierdere importantă. Traversa o perioadă foarte bună în tricoul echipei naţionale şi cu siguranţă ne va afecta. Trebuie să fim alături de el, trebuie încurajat, susţinut şi apoi să avem răbdarea necesară pentru a-l recâştiga. A avut foarte mult ghinion„, a spus Edi Iordănescu, în conferința de presă susținută la Mogoșoaia.

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Dacă prognosticul se verifică, Hagi va rata patru meciuri din campania României din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial marți, la Mogoșoaia, în funcția de selecționer, după o ședință a Comitetului Executiv al FRF.

Reclamă

„Mulţumesc pentru prezenţă. Vreau să mulţumesc şi eu domnului preşedinte pentru încredere. Contează foarte mult pentru mine şi am simţit asta în toate discuţiile pe care le-am purtat. Vreau să-i mulţumesc şi lui Mirel, staffului lui şi lui Cosmin Contra. Au lăsat lucruri foarte bune. Sigur, toţi ne-am fi dorit şi calificări, însă munca lor a fost una bună pentru că au construit un mediu bun.

Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de mândrie şi entuziasm. Înseamnă o responsabilitate mare, dar sunt pregătit. Vin cu încredere și cred ca putem construi o echipa care sa ne facă mândri din nou. Atunci când reprezinţi românii şi România înseamnă şi o responsabilitate foarte mare pentru care sunt pregătit., a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Răzvan Burleanu caută selecţioner de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu cei de la FRF. Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Iordănescu Jr. va debuta pe banca tricolorilor în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și