Închide meniul

Radu Drăgușin intervine în scandalul dintre Florin Bratu și Florin Manea: „Mi-a dat explicații!” Anunță o generație de excepție: „Am colegi de o calitate bună!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 9:33

Radu Drăgușin intervine în scandalul dintre Florin Bratu și Florin Manea: „Mi-a dat explicații! Anunță o generație de excepție: „Am colegi de o calitate bună!

Continuă problemele la naționala de tineret

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Radu Drăgușin nu a criticat decizia lui Bratu și susține că selecționerul i-a oferit explicații pentru faptul că l-a lăsat pe bancă. Fostul fundaș de la Juventus a jucat doar câteva minute, pe final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutat de Juventus la Sampdoria, Drăgușin este încântat de ceea ce a găsit la națională de tineret. Fundașul central anunță nașterea unei generații de excepție în fotbalul românesc.

Radu Drăgușin, concluzii după primul meci al lui Bratu la naționala de tineret

„E ok, am început să ne cunoaștem, este începutul unei noi generații. Am întâlnit o echipă bună, care ne-a pus probleme, dar per total am făcut un joc bun.

Eu n-am vorbit încă cu impresarul meu. Dacă aceasta este decizia selecționerului, o respect total. Nu sunt eu în măsură să-l critic sau să-i judec decizia. Mister mi-a dat explicații, este decizia dânsului.

Toată lumea vrea să joace cât mai mult și au orgoliu să demonstreze cât de buni sunt. Am colegi de bună calitate, de perspectivă. O să se nască o generație foarte frumoasă”, a declarat Radu Drăgușin la finalul meciului.

Reclamă

Scandal între Florin Manea și Florin Bratu

Manea l-a atacat virulent pe Florin Bratu, când a văzut că Drăgușin este rezervă. Răspunsul selecționerului nu a întârziat să apară. Cei doi au și o legătură de rudenie. Bratu fiind finul lui Manea.

„Am avut o discuție cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înțeles-o. Eu am crezut că glumește, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt”, a fost atacul lui Manea, conform prosport.ro.

„În poziţia aceasta mă pregătesc la orice, nu pretind să mulţumesc pe toată lumea. Aici eu decid cine joacă. Radu Drăguşin este un fotbalist pe care vrem să-l vedem jucând, este admirabil, dar nu a mai jucat de foarte mult timp. Nu are ritm şi intensitate. În perspectivă se pot naşte trei fundaşi de perspectivă, Drăguşin, Racoviţan şi Screciu”, a venit și replica lui Bratu, conform tvr.ro.

Reclamă 4 / 0/3

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
  • Florin Bratu a debutat ca selecționer U21
  • Radu Drăgușin a fost rezervă, iar impresarul său a ieșit la atac

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și