Închide meniul

Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 10:42

Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi”

Mihai Stoichiță a dat răspunsul în privința unei plecări de la FRF

Mihai Stoichiță, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Mihai Stoichiță a oferit răspunsul, în privința unei plecări de la FRF. Directorul general din cadrul Federației a dezvăluit că viitorul său este unul incert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță a fost luat la țintă după ce România a retrogradat în Liga Națiunilor. Alături de acesta, și Răzvan Burleanu, președintele Federației, a fost aspru criticat după insuccesul echipei naționale din acest an.

Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF

Mihai Stoichiță a dezvăluit că va avea o întâlnire cu Răzvan Burleanu, prin care se va decide viitorul său în cadrul Federației Române de Fotbal.

Totodată, directorul tehnic al FRF a oferit explicații și pentru momentele în care este surprins oferind indicații ”tricolorilor”, din tribune. Aceste momente erau des întâlnite în mandatul lui Mirel Rădoi. Stochiță a negat orice implicare la echipa națională.

Acum pregătesc o nouă campanie, într-o formă sau alta. Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe dumnealui, nu pe mine. Ar fi ridicol să încep acum un self-defense. Să vedem dacă peste două săptămâni sau un an voi mai fi, să lăsăm timpul să decidă.

Reclamă

Am întâlnire cu președintele luni dimineață. Eu am o fișă a postului în care sunt stipulate toate drepturile și îndatoririle. Nu cred că Mirel a avut o problemă cu reacțiile mele. E o chestie inconștientă pe care o fac, aparține meseriei pe care am practicat-o. În niciun caz nu mă duc să-i spun antrenorului ce să facă. Dar la un jucător mai strig din tribună, dacă văd că nu face ce trebuie. Asta e, recunosc.

Nu e nimeni deasupra selecționerului. Eu sunt antrenor? Ce-mi reproșați? Ce indicații am dat? Să fie mai agresivi spre finalul meciului cu Islanda? Nu era vorba decât de lucruri generale, de atitudine.

Îmi pare rău că n-am strigat ‘haideți în apărare’, la meciul cu Islanda. Cred că am dreptul să strig din tribună, ca orice suporter. Cred că se exagerează cu treaba asta”, a declarat Mihai Stoichiță, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiţă a dezvăluit noul obiectiv al lui Edi Iordănescu la echipa naţională

Mihai Stoichiţă a declarat că obiectivul clar al lui Edi Iordănescu va fi calificarea la EURO 2024, fiind convins că selecţionerul este cel potrivit pentru a duce România la un nou turneu final.

Totodată, directorul tehnic de la FRF a explicat decizia Comisiei Tehnice de a opta pentru continuitate pe banca echipei naţionale.

Fiecare dintre membrii comisiei tehnice și-a prezentat argumentele pro sau contra. Trebuie să subliniem tot, nu poate să fie totul roz, când am jucat mai bine abia în partea finală a campaniei. Dar logica lucrurilor înclină spre Edi Iordănescu și s-a luat această hotărâre.

A fost unanimitate la vot. De ce este rău? E și contextul în care suntem, văd foarte multe contraziceri. Cred că Edi a adus ce avem mai bun. Nu mă transform în avocatul lui, dar sunt avocatul logicii. Sunt sigur că nu ne-am înșelat cu Edi.

Ce continuitate ar fi dacă, după o campanie nereușită din punctul de vedere al rezultatelor, îl dăm afară? Cum vine asta? Nu poate fi o reconstrucție continuă a echipei naționale. Deja avem certitudini, jucători tineri pe care i-am văzut. Am luat produsele fotbalului românesc din ultimii ani. Cu ce să reconstruiești, cu juniori?

Contractul va fi pentru această campanie de calificare. Trebuie să stăm de vorbă cu Edi. Atât timp cât avem șanse, îi dăm credit. Va avea un contract foarte clar, de calificare la Campionatul European. Nu pot să prevăd situații. S-ar putea să avem un joc bun, dar să nu ne calificăm.

Nu pot să-i aduc critici lui Edi la ora actuală. Eu îi cer mai mult curaj, înțelegeți ce vreți. Federația nu a dat afară niciun antrenor. Noi am vrut să continuăm și cu Mirel, chiar dacă am ratat calificarea. Bineînțeles, depinde și ce vrea Edi”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și